• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Temsa’dan Pamukkale Turizm’e 10 Safir Plus

Temsa’dan Pamukkale Turizm’e 10 Safir Plus
Temsa, 2016 yılının ilk teslimatını 53 yıldır sektörün öncü firmaları arasında yer alan Pamukkale Turizm’e gerçekleştirdi. Temsa, 10 araçlık Safir Plus’ın ilk 6 adetini Çerkezköy’de düzenlenen törenle teslim etti.

Törene, Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, Marmara Bölge Satış Yöneticisi Bülent Tekiner, Yurtiçi Satış Temsilcisi Burak İçmez, Antoto Otomotiv Ticari Araçlar Satış Müdürü Efe Selçuk, Antoto Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar katıldı.

2015 yılını 13 milyon yolcu ile kapattıklarını belirten Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “2014 yılı Ocak ayında Kırklareli’den Trakya’ya ilk adımı atarken;  ‘Adım Adım Trakya’ demiştik. Bu proje kapsamında attığımız her adımda Trakya'da kısa sürede çok büyük ilgi gördük. 2016 yılı içerisinde Trakya’da ve Batı Karadeniz’de ülkemizin güzel insanlarını Pamukkale Turizm ile buluşturmaya  yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Anıl: “2016’ya bu güzel işbirliği ile başladık”

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, 2016 yılına da Pamukkale Turizm ile çok güzel bir işbirliği ile başladıklarını belirterek, “2015 yılının ilk haftasında yine teslimatla başlamıştık. Şimdi ne mutlu bize 2016’ya da böyle güzel bir teslimat ile başlıyoruz. 10 adetlik anlaşmamızın ilk 6 adetini teslim ettik. 4’ünüN de önümüzdeki günlerde teslimatı yapılacak. Bizim teslimatlarımızın hayırlara vesile olmasını dileriz. Hem sektörümüze hem çalışanlarımıza. Şehirlerarası yolcu taşımacılığında iş ortaklıklarımız, teslimatlarla artarak devam edecek” dedi.

Murat Anıl sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugünkü koşullarda şunu çok net söyleyebilirim ki, Temsa 2016’yı şu an sahiplendirmiş vaziyette. 2017’ye bakıyoruz. Önümüzü güzel görüyoruz. Umarım ülkemizde de her şey huzur içinde kardeşçe güzel duygular içinde gelişir. Biz de sektörümüze de yeni yılda her şeyin sağlık mutluluk ve başarılar getirmesini diliyoruz. Ama tabi burası başlangıç. Dolayısı ile var olduğumuz pazarda Pamukkale ile güçlenerek Temsa olarak devam ediyoruz. Umarım Türkiye’nin her tarafına güzide firmamızın diğer hatlarına da kısa sürede araçlarımızı görmek mümkün olacak.” 

Temsa’dan Pamukkale Turizm’e 10 Safir Plus

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77