• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

THY 2016'da Atlanta’ya Uçmaya Hazırlanıyor

THY 2016'da Atlanta’ya Uçmaya Hazırlanıyor
Türk Hava Yolları, 2016 itibariyle yolcu trafiği noktasında dünyanın en yoğun havalimanı, Atlanta Hartsfield Jackson Uluslararası Havaalanı’na direkt uçuş düzenliyor.

Türk Hava Yolları’nın Amerika kıtasındaki 13’üncü uçuş noktası Atlanta oldu. Atlanta ve İstanbul arasında günlük düzenlenecek direkt uçuşlar, 16 Mayıs 2016 itibarıyla, Türk Hava Yolları filosundaki Boeing 777-300ER tipi uçaklarla icra edilecek.

Türk Hava Yolları, Amerika Birleşik Devletleri’nde sergilediği gözle görülür ivmeye belirgin bir katma değer sağlayacak Atlanta hattını, transfer merkezi İstanbul üzerinden 100’ün üzerinde ülkede 300’e yakın destinasyona bağlıyor. Ayrıca, bu hatla birlikte küresel taşıyıcı, Miami’den sonra Güneydoğu Amerika’da ikinci uçuş noktasına sefer sağlamış oluyor.

Atlanta hat açılışı ile ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, “Atlanta’ya direkt uçuş düzenleyecek olmamız, aynı zamanda dünyanın en yoğun havalimanına da sefer sağlayacağımız anlamına geliyor, açıkçası bu bizi oldukça heyecanlandıran bir detay. Uçuşlarımız sayesinde birincil misyonumuz, benzersiz yolcu memnuniyetini kıtanın bu köşesine ve daha da önemlisi yolcu trafiğinin en yoğun yaşandığı bu noktaya da ulaştırabiliyor olmak, hiç şüphesiz bu heyecanımızda en önemli pay sahibi. Sıklıkla ödüllendirilen üstün hizmet kalitemiz ve yenilikçi bakış açımızla tasarladığımız farklı ürün yelpazemizi, Atlanta uçuşlarımızla birlikte çok daha fazla yolcuyla buluşturacak olmamız bizler için oldukça sevindirici” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77