• BIST 9555.93
  • Altın 2478.301
  • Dolar 32.4927
  • Euro 34.5668
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 22 °C

Tırsan Perdeli Mega, Bolulu Firmaların Tercihi Oldu

Tırsan Perdeli Mega, Bolulu Firmaların Tercihi Oldu
Mavi Martı Trans ve Bolu Güneş araç filosunu Tırsan ile büyütmeye devam ediyor. Her iki firma da filolarına 15’er adet Tırsan Perdeli Mega treyler kattı.

Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından Mavi Martı Trans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sefa Çapar ve Bolu Güneş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Çapar’a teslim edildi. 

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde yaptığı konuşmada bugüne kadar devam eden işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Tırsan’ın sektörle bütünleşmiş bir marka olduğuna vurgu yaptı. ‘Bolu ve Düzce benim için çok önemlidir’ diyerek başlayan Nuhoğlu “Tırsan olarak müşterilerimizin her türlü ihtiyacını tek elden çözen ve sorunsuz hizmet sunmalarının önünü açan bir markayız. Bugüne kadar ürettiğimiz ürünler ve hizmetlerle müşterilerimizin hep daha fazla kazanmasını sağladık. Müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini tam olarak karşılayan çözümler geliştirdik ve hep en iyisini onlara sunduk” diye konuştu.

Mavi Trans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sefa Çapar da yaptığı konuşmada, Tırsan ile araç filolarını büyüttüklerini ve bugüne kadar bu işbirliğinin karşılıklı memnuniyet içerisinde sürdürüldüğünü söyledi.

Çapar, temellerinin 1973 yılında atıldığını ve yollarına 1997 yılından bu yana Mavi Martı Trans olarak devam ettiklerini belirterek, bin metrekaresi kapalı toplam 22 bin metrekarelik bir alanda müşterilerine; komple ve parsiyel taşımacılık, transit taşımacılık, ekspres taşımacılık, uluslararası ve yurtiçi taşımacılık hizmetleri sunduklarını belirtti. Çapar, hizmet verdikleri müşterilerin çok farklı ihtiyaçlarının olduğunun altını çizerek, filolarına kattıkları Tırsan Perdeli Mega’yı farklı ihtiyaçları tek elden çözebilecek esnekliği kendilerine sağlayabilecek bir araç olduğu için tercih ettiklerini açıkladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77