• BIST 9679.8
  • Altın 2480.672
  • Dolar 32.4346
  • Euro 34.4529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Tırsan Rusya Bauma CTT Fuarı’na 4 Aracıyla Katıldı

Tırsan Rusya Bauma CTT Fuarı’na 4 Aracıyla Katıldı
Tırsan, 5-8 Haziran tarihleri arasında Rusya’da düzenlenen veinşaat sektöründe en büyük ticaret fuarı konumunda bulunan Bauma CTT Rusya fuarı’na katıldı.

Tırsan,  4 gün boyunca  Rusya’nın en büyük inşaat fuarı Bauma CTT’deziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuar, atölye ve sektörel etkinliklerle uluslararası inşaat ve teknoloji sektörünü bir araya getirdi.

Tırsan, serginin dış alanında Rusya için özel geliştirilmiş, 16.5 metre uzunluğundaki Kässbohrer marka K.SCX XXL model aracını ziyaretçilerle buluşturdu. İç alanda ise inşaat sektörünün en çok tercih edilen Low-Bed araçlarından biri olan K.SLL 2,Tula fabrikamızda son üretimleri gerçekleştirilen Yatay Silobas K.SSL 31 aracınıve zor Rusya coğrafyasında yüksek performans sergileyen Kässbohrer damper K.SKS B 24 aracınıda sergiledi. Farklı ihtiyaçlar için geliştirilen ürünler sundukları verimlilik ve sağladıkları avantajlarla ziyaretçilerden tam not aldı.

Fuar katılımcıları, iç alanda sergilenen K.SLL 2, Yatay Silobas K.SSL 31, K.SKS B 24 ve dış alanda sergilenen K.SCX XXL treylerleri inceleme fırsatı bulurken Tırsan’ın satış sonrası hizmetleri hakkında da detaylı bilgi aldı.Rusya genelinde hizmet veren ve yabancı treyler markaları arasında en çok servis noktasına sahip olan Tırsan, kaynak, fren sistemi gibi birçok konuda değişiklik ve onarım işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Servis noktalarının yüzde 50’sinde şase düzeltme, yüzde 50’sinde alüminyum kaynak yetkinliği ve yüzde 70’inde ise boya hizmeti sunuluyor. Ayrıca tüm servis noktalarında roll test uygulanıyor.

Tırsan, 7 yıldır aralıksız faaliyet gösterdiği Rusya’da gerçekleşen Bauma CTT fuarında sergilediği Rusya koşullarına dayanıklı, üstün teknolojiye sahip ürünleri ve yaygın satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha kanıtladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77