• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Transaktaş Global Lojistik Filosuna 10 Adet Actros Kattı

Transaktaş Global Lojistik Filosuna 10 Adet Actros Kattı
Mercedes-Benz Türk, Transaktaş Global Lojistik’e Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleştirdiği tören ile 10 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS retarderli aracı teslim etti.

Mercedes-Benz Türk; 1996 yılında kurulan ve başta Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere uluslararası nakliye alanında hizmet veren Mersin merkezli Transaktaş Global Lojistik yetkilileriyle, 10 adet Actros 1845 LS retarderli aracın teslimatını gerçekleştirmek üzere Aksaray Kamyon Fabrikası bünyesinde bulunan Müşteri Merkezi’nde düzenlediği törende bir araya geldi. Araçların teslimatı sebebiyle gerçekleştirilen törene Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar Tarsus Kamyon Satış Müdürü Yasin Tasasız ve Transaktaş Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aktaş katıldılar. Mercedes-Benz Türk ile iş ortaklığına 2016 yılında 1 adetlik araç alımı ile başlayan Transaktaş Global Lojistik, Mercedes-Benz yıldızı taşıyan 10 adet yeni aracını uluslararası frigo taşımacılığında kullanmayı planlıyor.

Düzenlenen teslimat törenindeki konuşmasında Mercedes-Benz Türk Filo Satış Grup Müdürü Haluk Burçin Akı; “Bugün Transaktaş Global Lojistik’e gururla teslimatını gerçekleştirdiğimiz hem ülkemizde hem de dünyada yoğun ilgi gören Euro 6 motorlu Actros araçlarımızı, 2016 yılından beri Aksaray Kamyon Fabrikamızda üretiyoruz. Transaktaş Global Lojistik’e teslim ettiğimiz Actros araçlarımız, standart olarak sunduğu yüksek performans ve düşük yakıt ekonomisine ek olarak retarder donanımına sahip. Bu da yakıt ekonomisi, güvenlik, konforda artış ve sürücünün işinin kolaylaşması anlamına geliyor. Öncelikle yüksek kaliteyi ilke edinmiş Transaktaş Global Lojistik’e yatırım planlarında tekrar Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için çok teşekkür ediyor, bu değerli işbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. Bu satışta emeği geçen tüm ekibime ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar Tarsus’a, kredilendirilmesindeki emekleri için ise Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e teşekkürlerimi sunuyorum. Transaktaş Global Lojistik’e yeni araçlarının hayırlı olmasını, bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Transaktaş Global Genel Müdürü Ahmet Aktaş ise törende; “Transaktaş Global olarak 1996 yılından beri denizyolu, havayolu, karayolu ve konteyner taşımacılığı dâhil yaygın bir alanda hizmet veriyoruz. Şirket politikamızın esasını yüksek kaliteli ve güvenli hizmet sağlayarak nakliye sektörünün standartlarını yükseltmek oluşturuyor. Bu bağlamda yüksek standartları, kalitesi, güvenliği, performansı, yakıt tasarrufu, düşük işletme maliyetleri ve satış sonrası hizmetleri kapsamında sunduğu yaygın servis ağı sebebiyle tekrar Mercedes-Benz’i tercih ettik. Bugün teslim aldığımız ve uluslararası frigo taşımacılığında kullanacağımız retarderli Actros 1845 LS araçlarımızın filomuza dâhil edilmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk yetkililerine, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Araçlar Tarsus’a ve kredilendirilmesindeki destekleri için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e tüm şirketimiz adına çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77