• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Transgourmet 5 Adet Allison Donanımlı CNG’li Araç Teslim Aldı

Transgourmet 5 Adet Allison Donanımlı CNG’li Araç Teslim Aldı
Allison tam otomatik şanzımanlar, sürekli dur kalk yapan şehir içi dağıtım araçlarında kullanılan doğal gaz motorları için ideal çözüm oluyor.

5 adet Allison donanımlı CNG aracı teslim alan, Alman gıda sektöründeki en sürdürülebilir şirket olma yolunda bir adım daha attı. Gıda toptancısı, filosunun sürdürülebilir bir şekilde yeniden düzenlenmesinde Allison 3000 Serisi™ tam otomatik şanzıman donanımlı metan yakıtlı Iveco Stralis NP kamyonları tercih ediyor. CNG araçlar, Ulm güzergahında şehir ve çevresinde kullanılıyor.

Allison tam otomatik şanzımanlar, şehir içi dağıtım araçlarının sürekli dur kalk yaptığı zorlu güzergahlara dayanıklılık göstermesi gereken doğal gaz motorları için ideal çözüm oluyor. Doğal gaz motorları, Allison tam otomatik şanzımanlar ile daha hızlı tepki verebiliyor. Allison tork konvertörü teknolojisi, motor torkunu düzgün bir şekilde arttırıp tekerleklere daha fazla güç aktararak, kalkışta aracın doğal gaz motorunu destekliyor. Böylece, araçlar için üstün performans sağlanarak yakıt, en verimli şekilde kullanılıyor. Allison Kesintisiz Güç Teknolojisi™ sayesinde de araçlar, güç kesintisi ortadan kalktığı için trafikte kolayca ilerleyebiliyor.

Transgourmet, Temmuz 2018'den bu yana geniş ürün portföyünü topoğrafik olarak zorlu güzergahlardaki otel, restoran, kantin, catering etkinlikleri ve diğer müşterilerine yeni gazlı kamyonlarıyla her gün ortalama 200 kilometre boyunca taşıyor. Iveco'ya göre, soğutma ünitesi de aracın motoru tarafından beslenmesine rağmen, araçlar depo hacmine göre 550 kilometreye kadar olan mesafelere ulaşabiliyor ve deponun sadece iki günde bir doldurulması gerekiyor.

Transgourmet Orta ve Doğu Avrupa Lojistik Hizmetleri Müdürü Sven Sauerwein açıklamasında; “Ticari araç pazarı şu anda ekonomik ve çevre dostu olarak daha rekabetçibir seçenek sunmadığından, Allison şanzıman donanımlı doğal gazlı kamyonları seçtik. Şimdiye kadar, bu araç konfigürasyonuyla ilgili iyi değerlendirmeler duyduk. Araçların enerji verimliliği, çevre koruma, gürültü azaltma ve sürüş konforu özelliklerinin yüksek beklentilerimizi karşılaması nedeniyle heyecanlıyız” diye belirtti.

Allison şanzımanın helisel dişlileri, doğal gaz motorlu araçların daha sessiz bir şekilde çalışmasına yardımcı oluyor. Iveco Stralis NP'nin gürültü emisyonları, dizel yakıtlı benzer bir kamyona göre 4 dBA daha düşük. Gürültü seviyesinde 3 dBA kadar bir düşüş, insan kulağı tarafından yüzde 50 oranında bir gürültü azalması olarak algılanıyor. Bu nedenle doğal gazlı araçlar, şehir içi kullanımı için ideal oluyor.

Transgourmet 5 Adet Allison Donanımlı CNG’li Araç Teslim Aldı

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77