• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Trigron Lojistik Yeni Alanlarda Büyüyecek

Trigron Lojistik Yeni Alanlarda Büyüyecek
Trigron’ı bir forwarding şirketi olarak 4 yıl önce kurduğunu söyleyen Trigron Lojistik Kargo Genel Müdürü Gülnihal Yegane, 10 yıllık transit ticaret taşımacılık üzerine deneyimiyle kurduğu şirketiyle büyümeye devam ediyor.

logitrans’ta konuşma şansı bulduğumuz Gülnihal Yegane, kuruluş ve gelişim süreçlerini şu sözlerle özetliyor: “Türkiye’nin lider havayolu şirketinden iki tane uçağın parçalanması aşamasında benden lojistik hizmet sağlamam yönünde destek istendi. Bu parçalanan uçakların gümrük organizasyonunu gerçekleştirdikten parçaların taşımasını yaptık. Bu operasyonu gerçekleştirdikten sonra kendi şirketimi kurarak hizmetlerimiz ve iş kapasitemizi genişlettik. Daha çok havayolu şirketleriyle oldukça fazla olarak onların parçaların taşıyoruz. Bunlar 1 kiloluk yükten 20 ton ve üzerine kadar taşıma yapabiliyoruz. Gerektiğinde gümrükleme işlerini yaptığımız firmalarımız var ama Trigron, artık bütün süreçleri yürüten malın cinsine göre gerek havayoluyla gerekse de karayoluyla kapıdan kapıya taşıma yapan bir şirket haline geldi. Trigron daha çok Avrupa ve Orta Doğu ülkelerini birleştiren bir konumda. Başta Belçika, İtalya, Almanya, İtalya İran, Dubai ve Çin olmak üzere bütün ülkelerle çalışıyoruz.”
 

“Uçak lastiği taşımasıyla uzmanlığımızı başka alanlara da yaymak istiyoruz”

Havacılık gibi özel bir alanda kazandığımız deneyimi farklı işkollarına da yansıtmak amacıyla fuara katıldıklarını ve yurtdışı acentelerle tanışma açısından oldukça verimli geçtiğini vurgulayan Yegane, gıda, mobilya gibi ürünleri taşımadıklarını açıkladı ve sözlerine şöyle devam etti: “Bir uçak motoru taşıyabiliyorsam tekstil ürünleri de taşıyabilirim. Biz operasyonlarımızı envanter, depolama, paketleme, taşıma kısmında çok hassas bir şekilde yapıyoruz. Bundan sonra özellikle otomotiv parçaları ve lastik taşımayı istiyoruz. Uçak lastiği taşımasıyla ilgili bir uzmanlığa sahibiz ve uzmanlığımızı başka alanlara da yaymak istiyoruz. Uçağınız yerde kalmasın diyoruz. 18 saatte gelen malı çıkartabiliyoruz. Müşteriye en hızlı ve en ekonomik çözümleri sunabiliyoruz. Alanımızda bir marka olmayı detaylara verdiğimiz önemle ve yaptığımız işleri uluslar arası kurallara uygun olarak yapmamızla sağladık. Yalnız olarak başladığım şirketimizi geliştiriyoruz, her sene büyüyoruz ve bu yıl da büyümeye devam ettik.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77