• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Trio Operadores Allison Dedi

Trio Operadores Allison Dedi
Trío Operadores Lojistik, Madrid ve Zaragoza’da hem filo verimliliğini arttıran hem de sürücü memnuniyetini en üst düzeye taşıyan Allison tam otomatik şanzıman donanımlı üç adet Mercedes Econic NGT aracı kullanıyor.

Allison 3000 Serisi tam otomatik şanzıman ile donatılan yeni Mercedes Econic NGT (Doğal Gaz Teknolojisi) kamyonları Haziran 2014’ten bu yana Madrid’de hizmet veriyor. Trio Operadores Lojistik filosundaki bu araçlar, operatörün en önemli müşterilerinden biri olan Simply Market isimli süpermarkete gece saatlerinde ürün teslimatlarını yapıyor.

Filonun ilk doğal gazlı (CNG) Mercedes Econic NGT aracından sonra Madrid’deki filoya Mercedes Antos Euro 6; Zaragoza’da faaliyet gösteren filoya ise gazla çalışan bir Econic kamyonu daha dahil edildi. Projenin üçüncü aşamasında şirket, yeni araçları sayesinde dört eski kamyonu hizmet dışı bırakırken İspanya için çeşitli avantajlar sunacak bir diğer Econic NGT aracını da satın aldı. 

Trio Operadores Lojistik firmasının yöneticisi Javier Hernandez de Vicente’ye göre son kamyonun filoya katılmasında ilk Econic aracın sunduğu başarılı deneyim rol oynadı. Hernandez konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu projenin ilk aşamasında Madrid için şehir içi dağıtım faaliyetlerindeki emisyonlarda yüzde 33 oranında bir azalma sağladık. Gece saatlerinde de hizmet veren ikinci Econic NGT kamyonun filomuza katılmasıyla şimdiki hedefimiz, söz konusu proje başladığında gözlemlenen ilk rakamlara kıyasla emisyonları yüzde60 oranında azaltmak” dedi.

Hernandez sözlerini şöyle sürdürdü: “Aradan geçen iki yıl boyunca Allison şanzımanlar ile özellikle motor torku konusundaki deneyimlerimiz olağanüstü. Tork konvertörü, harekete geçme sırasında gaz motorlarının torkunu attırıyor ve sürücülere daha konforlu bir sürüş sağlıyor. Bir kez daha Allison donanımlı Econic araçlarını tercih etmemizin nedeni, verimlilik, sessiz çalışma ve güvenilirlik. Şanzımanı düşünmenize hiç gerek yok, tek yapmanız gereken ivme kazanmak ve yol almak.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77