• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

truck & trailer logitrans ile Büyüyor

truck & trailer logitrans ile Büyüyor
Türkiye’de ticari yük taşımacılığında en büyük pay her zaman karayolunun oldu.

Yüzde 95 düzeyindeki bu pay, beraberinde hatırı sayılır bir ticari araç pazarı da doğuruyor. ‘Türkiye, Avrupa’daki en büyük ticari araç üreticilerinden biri konumunda’ diyen Eko Fuarcılık Fuarlar Müdürü Altınay Bekar, ‘Türk Alman ortaklı EKO MMI Fuarcılık tarafından organize edilen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı ile ülkemizin ticari araçlar alanındaki görünürlüğünü daha da öne çıkartacağız’ dedi. Altınay Bekar, ‘logitrans içerisinde son teknoloji ürünü çekici, römok ve hafif ticari araçların yer aldığı özel bir bölüm yaptık ve bu alanı öne çıkartacağız’ diyerek şunları söyledi:

Türkiye’de trafiğe kayıtlı yaklaşık 850 bin kamyon ve 3 milyon 500 bin hafif  ticari araç bulunuyor. Her yıl 300 bin yaklaşık adet ve 6 milyar USD tutarında ticari araç ihracatı yapılan ülkemizde üretim rakamları da  500 bin adeti buluyor. Bu alana özel bir önem vermemiz kaçınılmaz olmuştur. Böylece ticari araçların müşterisi konumunda bulunan logitrans katılımcısı ile hem müşterisi hem de kullanıcısı durumunda bulunan logitrans ziyaretçilerini buluşturmayı başarıyoruz.” 


Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından bu yıl 11. kez düzenlenecek “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı” 15-17 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda gerçekleştirilecek. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

Detaylı bilgi için: www.logitrans.com.tr

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77