• BIST 9431.16
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Türk Hava Yolları 5 Yıldır ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’

Türk Hava Yolları 5 Yıldır ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’
Türk Hava Yolları, her yıl düzenlenen Sky-trax Yolcu Tercih Ödülleri’nde üst üste beşinci kez ‘Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi’ seçildi.

Türk Hava Yolları (THY), 2015 Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre Dünya’nın, ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu’, ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı’ ve “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’  ödüllerine de layık görüldü.

İkram ve aktivite konseptinden ambiyansına kadar her detayıyla dünya çapında rağbet gören ve bu keyifli ortamda daha fazla vakit geçirebilmek adına havalimanına erken gelen yolcularına ayrıcalıklı konforun kapılarını açan ‘Turkish Airlines Lounge Istanbul’, Türk Hava Yolları’na, dünya sıralamasında ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu’ ödülünü ve yine salonda yolcularının beğenisine sunduğu farklı ve zengin ikram hizmetiyle de, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı’ ödülünü teslim almaya hak kazandırdı. Küresel taşıyıcının başarılı ikram iştiraki Turkish DO & CO tarafından hazırlanan, gerek uçak içi, gerek özel yolcu salonunda yolculara takdim edilen ikram konsepti bu başarının önemli bir etkeni.

Türk Hava Yolları, bu yıl da elde ettiği ödüllerle havayolu yolcularının nezdinde tercih sebebi olma yönündeki başarısını bir kez daha tescil etmiş oldu. Bugün, Paris, Porte de Versailles’daki Passenger Terminal EXPO, Kongre ve Sergi Salonu’nda açıklanan ödüller, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’e takdim edildi.

Türk Hava Yolları 2007 yılında, dünyanın saygın denetleme ve danışmanlık kuruluşlarından biri olan Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazandı. Daha önce yapılan denetlemede 3 yıldız elde eden Türk Hava Yolları, havacılık sektörünün yakından takip ettiği listede, yolcu memnuniyeti ve yüksek kalite odaklı geliştirdiği yenilikçi hizmet anlayışı sayesinde 4 yıldız ile önemli bir pozisyon kazanmış oldu.

Türk Hava Yolları 5 Yıldır ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu’

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77