• BIST 9548.09
  • Altın 2487.404
  • Dolar 32.5036
  • Euro 34.4877
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Türk Taşımacılık ve Lojistik Sektörünün Arşivi Gün Yüzüne Çıktı

Türk Taşımacılık ve Lojistik Sektörünün Arşivi Gün Yüzüne Çıktı
Türkiye’nin taşımacılık ve lojistik sektörüne ait en geniş fotoğraf ve video arşivi, Aysberg Basın Yayın’ın yoğun gayretleri sonucu sektörün hizmetine kazandırıldı.

Kargo Haber, Kasa, Intermodal gibi sektörün global çapta tanınan yayınlarını bünyesinde bulunan Aysberg Basın Yayın’ın kurucusu İlker Altun’un kişisel arşivinin birleştirilerek yeniden düzenlenmesiyle ortaya çıkan arşivde, yaklaşık 50 bin fotoğraf ve binden fazla video bulunuyor.

‘Görseller, Türkiye’nin taşımacılıktan lojistiğe geçiş sürecine ayna tutuyor’ diyen İlker Altun, şunları söyledi: “Bu özel arşivin yeniden düzenlenmesi için 3 kişiden oluşan profesyonel bir ekip yaklaşık bir yıl çalıştı. 1985-2005 yılları arasında gerçekleştirilen açılış, toplantı gibi etkinliklerin yanı sıra özel röportajlar ve portre çekimlerinden oluşan görsel arşiv, adeta sektörün zaman tüneli olma özelliğine sahip. Her fotoğrafın ayrı bir hikayesi var. Her kare bir olayı, sektörün süreç içindeki bir anına ilişkin bilgiyi aktarıyor. Herkesi bu arşivden yararlanmaya davet ediyorum.”

logitrans fuarında ilk kez sergilendi

Lojistik sektörünün geçmişine ışık tutan bu önemli arşiv ilk kez geçtiğimiz Kasım ayında 10’uncusu gerçekleştirilen logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda beğeniye sunuldu. Arşivden bazı örnekler dijital ekranlarda gösterildi ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Aysberg Basın Yayın Lojistik Sektörü Görsel Arşivi’nden dileyen herkes faydalanıp, kullanabilecek. Detaylı bilgi için; 0 212 217 49 59 – 116 ve sinan@aysberg.com

Türk Taşımacılık ve Lojistik Sektörünün Arşivi Gün Yüzüne Çıktı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77