• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Turkish Cargo Air Cargo Europe 2017’ye Katıldı

Turkish Cargo Air Cargo Europe 2017’ye Katıldı
Turkish Cargo, taşımacılık servisleri, uçak üreticileri, nakliye ve kargo servisleri, gümrük servisleri ve havayolu şirketlerinden oluşan en büyük hava kargo fuarı olan Air Cargo Europe 2017’ye katıldı.

Turkish Cargo, Almanya’nın Münih kentinde, Almanya’nın Münih kentinde, Hava Kargo Taşımacılığı ve Lojistik konusunda ihtisaslaşmış dünyanın en büyük hava kargo fuarı olan Air Cargo Europe 2017’de yerini aldı.

Global hava kargo ticaretinde sektörün en önde gelen isimlerini bir araya getiren fuarda, Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde,  Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, Turkish Cargo Başkanı Şeref Kazancı ve Başkan Yardımcıları Halit Anlatan ve Serdar Demir'in  katılımı ile Turkish Cargo standında iş ortaklarını ağırladı.

 Ortaklığımız kargo faaliyetleri için çok verimli geçen fuar süresince; müşteriler, global forwarder ve acenteler, yerel otoriteler, GHA, GSA, ulusal ve uluslararası medya ve hava yolları olmak üzere toplam 170 firmanın temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda, küresel taşımacılık ve lojistik firmaları ile kargo acentelerine Turkish Cargo hizmetleri, mevcut filo ve network yapısının yanında yeni uçaklar ile sağlanacak ek  kapasite arzı hakkında geniş bilgiler vermiştir.

Fuar organizasyonuna bağlı olarak Turkish Cargo’yu destekleyen Avrupa’nın önde gelen kargo acenteleri ile ikili ilişkileri güçlendirmek amacı ile ilk gün düzenlenen akşam yemeği,  Turkish Cargo’nun tüm üst düzey yöneticilerin katılımıyla; karşılama kokteyli ardından Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen’in hoş geldiniz konuşması ve canlı müzik eşliğinde gerçekleşmiştir.

Fuar kapsamında ilki bu yıl Air Cargo News tarafından Turkish Cargo sponsorluğunda düzenlenen ve fuar katılımcıları tarafından büyük ilgi gören “Pharma Logistics in the Airfreight Industry” panelinde konuşmacı olarak hazır bulunan Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen ve diğer önemli sektör temsilcileri hava kargo sektöründe ilaç taşımalarının önemini ve geleceğini  tartışma fırsatı buldular. Sn. Özen , Turkish Cargo’nun Air Cargo Europe 2017 fuarında gerçekleştirilen ilaç paneline sponsorluğu markanın  ilaç taşımacılığındaki vizyonuna, bu vizyonun hava kargo sektörüne  ve aynı zamanda 3. Havalimanı ile süren gelişim çalışmalarına  katkısına  dair gerçekleştirilen önemli bir hamle olduğunu belirtti. Ayrıca ilgili fuarın , özel konferanslarıyla sektörün en üst düzey karar vericilerine Turkish Cargo’nun hizmetlerini duyurabileceği ve varlığını gösterebileceği mükemmel bir ortam olduğunu ekledi.

Turkish Cargo, gerek standına olan yoğun ilgi, gerek ise fuar süresince düzenlediği ve aktif olarak katılım sağladığı etkinlikler ile Air Cargo Europe 2017 fuarına damgasını vurmuştur.

Turkish Cargo Air Cargo Europe 2017’ye Katıldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77