• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Turkish Cargo Guanzghou’da Acentelerini Ödüllendirdi

Turkish Cargo Guanzghou’da Acentelerini Ödüllendirdi
Turkish Cargo’nun Ocak 2011’de ilk yolcu seferiyle başlayan Guangzhou macerası sürekli kapasite artışıyla günlük Boeing-777 seferleri ve haftalık şu an için 3, Mayıs ayı itibariyle 4 freighter seferiyle devam ediyor.

Hem servisi hem de müşteri ilişkileriyle bölgede ve Guangzhou pazarında sektörünün önemli oyuncularından olan Turkish Cargo Guanzghou acentelerini düzenlediği ödül gecesiyle bir araya getirdi.

Turkish Cargo Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, Kargo Başkan Yardımcısı Halit Anlatan ve Asya-Uzak Doğu Bölge Müdürü Hüseyin Ceyhan, Türkiye Guanzghou Konsolos Yardımcısı Ali Demirtaş’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen gecede; Goldjet International Logistics, AIR Sea Transport, DHL Global Forwarding Chine, Panda Global Beijing, Guangzhou Hayonez Hyl Logistics, UBI Logistics China Limit, DM Sky Cargo International Limited ve PIF Global Logistics China Ltd. acentelerine, 2016 yılında göstermiş oldukları performans dolayısıyla çeşitli ödüller takdim edildi.

Turkish Cargo Cool Chain Supply Systems and Solutions etkinliğine katıldı

Turkish Cargo Cool Chain Supply Systems and Solutions etkinliğine katıldı

Her yıl düzenlenen Cool Chain Supply Systems and Solutions etkinliğinin 6’ncısı bu yıl Brüksel’de gerçekleştirildi. Soğuk zincir taşımalarına yönelik gönderici ilaç firmalarının yanında ambalajlama, ısı takip cihazları, ürünlerin paket içerisinde soğuk tutulmasına yönelik çözüm ürünleri sunan firmaların da temsil edildiği Cool Chain Supply Systems and Solutions’da Turkish Cargo, soğuk zincir taşımalarının en önemli halkası olan havayolu taşıyıcısı olarak yer aldı.

Kargo Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen’de yaptığı konuşmayla CEIV sertifikalı şirketimizin soğuk zincir taşımalarına verdiği önemi, bunun için yapılan yatırımları ve Turkish Cargo’nun müşterilerimize sunmakta olduğu geniş imkanları vurguladı. Avrupa’nın en yoğun ilaç üretimini gerçekleştiren ülkelerden biri olan Belçika’da gerçekleşen etkinlikte gıda ve ilaç firmaları, ürün taşımalarının  başarıyla tamamlanması sürecinde kendilerine destek olan sağlayıcılarıyla bir araya gelerek, karşılıklı olarak bilgilerini ve deneyimlerini aktardılar.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77