• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Turkish Cargo’dan Yeni Hizmet

Turkish Cargo’dan Yeni Hizmet
Turkish Cargo bünyesindeki soğuk zincir taşıma süreçleri, kargoların içeriğini korumak ve bozulmalarını önlemek amacıyla özel olarak hazırlanıyor.

Turkish Cargo’nun bütün iş planları ve süreçleri IATA’nın mevcut yönetmeliklerine uygun olarak hazırlanıyor. Firma, müşterilerine aktif ve pasif sıcaklık kontrollü yöntemler de dahil olmak üzere birçok hizmet sunuyor. Aktif soğutma sistemi olan konteynerlerle uçak altı boşaltma ve yükleme alanları da dahil olmak üzere, soğuk zincir taşımaları gerçekleştiriyor.

Turkish Cargo, kargoların uçuş esnasında sıkça farklı sıcaklıklarda maruz kalmaması için Envirotainer aktif sıcaklık kontrollü konteynerler kullanıyor. Bu konteynerlerle aşı, insülin ve kanser ilaçları gibi sıcaklık hassasiyeti yüksek olan ve sağlık ürünü ihtiva eden kargoları uzun mesafeli uçuşlarda bile istenen sıcaklıkta muhafaza edebiliyor. Veri kayıt özelliğiyle de müşterilerimize tüm süreçte yaşanan sıcaklık değişikliklerini raporlayabiliyor. Uluslararası konteyner tedarikçileri ile yaptığımız anlaşmalar sayesinde müşterilerinin talep ettiği özellik ve kapasitelerde -20 ila +25 derece arasında taşıma yapabiliyor.

Müşterilerinden gelen aktif konteyner talepleri, uzman ekipleri tarafından titizlikle değerlendiriliyor.  Talep edilmesi halinde kurulumu (sıcaklık ayarı) sertifikalı uzmanlarımız tarafından yapılan konteynerler müşterilerimize yüklemeye hazır halde teslim edilebiliyor.

Konteynerler kabul edildikten sonra, tesisimizdeki aktif konteyner depolama alanlarına alınıyor.  Uzman personelimiz tarafından aktif konteyner talimatlarına uygun olarak belirli periyotlarda batarya şarj ve ayarlanan sıcaklık kontrol listeleri üzerinden düzenli olarak takip ediliyor. Kargo varış noktasında alıcıya teslim edilene dek, kontrol listeleri üzerinden konteynerlerin sıcaklık ve batarya durumları sürekli kontrol altında tutulur. Bu süreçte çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın bu projeyle ilgili bilgi ve yeterliliğe sahip olabilmesi için gerekli eğitim ve sertifikasyon çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77