• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

U.N. Ro-Ro Pendik' ten Patras'a Sefer Başlattı

U.N. Ro-Ro Pendik' ten Patras'a Sefer Başlattı
Intermodal taşımacılık alanında faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük ro-ro şirketi U.N. Ro-Ro, İstanbul’daki Pendik Limanı’ndan Yunanistan’ın Güney Batısındaki en önemli limanlardan Patras’a seferlere başladı.

U.N. Ro-Ro’nun Patras Limanı’na olan seferleri hem Türkiye ile Yunanistan hem de Yunanistan ile Avrupa arası taşımacılığa katkı sağlıyor. Karşılıklı birer sefer ile başlayan Patras hattı seferleri kapsamında; ihracatta Pendik kalkışları Cuma akşamları, Patras varışları ise Pazar sabahları gerçekleşirken, ithalatta Trieste kalkışları Cumartesi sabaha karşı, Patras varışları ise Pazar akşamüzeri oluyor.

U.N. Ro-Ro’nun müşterileri, Patras seferleri ile birlikte hem Türkiye ile Yunanistan arasındaki taşımalarını hem de Yunanistan ile Avrupa arasındaki taşımalarını gerçekleştiriyor. Bu seferler ile birlikte U.N. Ro-Ro Yunanistan üzerinden taşıma yapan nakliyecilere transit süre ve maliyet avantajı sunuyor.

Patras – Trieste ve Trieste – Patras hatlarında U.N. Ro-Ro’nun yeni müşterisi olan ve intermodal bağlantıları denemek isteyen tüm nakliyecilerin tek yön birinci tren taşımaları, ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Patras’tan İtalya’nın Venedik, Bari, Ancona, Genoa, Ravenna limanlarına ve İtalya bağlantılı İspanya, Tunus ve Fas’a düzenli seferler yapan Grimaldi Lines işbirliğince, U.N. Ro-Ro’nun tüm müşterileri Akdeniz’in birçok limanında yeni bağlantıları kullanabiliyor.

U.N. Ro-Ro, ilerleyen günlerde yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek. 2018 yılı içerisinde taşıma kapasitesini ve verimliliği artırmak amaçlı iki adet Ro-Ro gemisinin boy uzatma işlemini gerçekleştirecek olan U.N. Ro-Ro bu bağlamda nakliyecilere önemli fırsatlar sunacak.

U.N. Ro-Ro Pendik' ten Patras'a Sefer Başlattı

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77