• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

UND İcra Kurulu Başkanı Şen: Sektörümüz Ödülü Hak Ediyor

UND İcra Kurulu Başkanı Şen: Sektörümüz Ödülü Hak Ediyor
ATLAS Lojistik Ödülleri’nin 9. Kez verilecek olmasıyla ilgili sektörün özel bir heyecan yaşadığını ifade eden UND İcra Kurulu Başkanı Recai Şen açıklamalarda bulundu.

Recai Şen açıklamasında; “ATLAS Lojistik Ödülleri için geri sayımın başlamasıyla birlikte heyecan adeta zirveye çıktı. 2 Kasım Cuma günü sona erecek kurumsal başvuruların ardından ödül kazananlar belirlenecek ve 15 Kasım günü yapılacak ödül töreninde sektörün ‘ATLAS’ları 9. Kez ilan edilip taçlandırılacaklar.” diyerek şöyle devam etti: “Kurumsal kategoriye yapılan mevcut başvuruları ve diğer ana kategorideki online yarışma katılımcılarını incelediğimizde sektörün her kesiminden yarışmaya yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz.”

UND Üyelerini Yarışmaya Katılmaya Çağırıyorum

ATLAS Lojistik Ödülleri yarışmasının 2 ana kolundan biri olan kurumsal yarışmada adaylık başvurularının 2 Kasım Cuma günü mesai saati bitiminde sona erdiğini hatırlatan Recai Şen; “Tüm UND üyelerini sektörümüzün prestiji yüksek ve güvenilir ödül organizasyonu ATLAS’a geç kalmadan katılmaya davet ediyorum. Çünkü yıl boyunca her türlü zorlukla mücadele ederek harika işler çıkaran ve ekonominin adeta yükünü omuzlayan sektörümüzün değerli bütün firmalarının yaptıkları işlerle ödülü hak ettiğini düşünüyorum. ATLAS Lojistik Ödülleri’nde son derece objektif bir değerlendirme yapılırken performans verileri ön plana çıkıyor ve büyüme kaydeden orta ölçekli firmalar da ödül kazanabiliyor” dedi.

UND İcra Kurulu Başkanı Recai Şen son olarak; “C2 başta olmak üzere L1, L2, R1, R2, N2, M2, P2 belgesi ile faaliyet gösteren tüm taşımacıları aday olmaya bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

BİLGİ NOTU: Lojistik Ödülleri Yarışması ve yarışmanın özel ödülü ATLAS, 15 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta da belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2018 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

UND İcra Kurulu Başkanı Şen: Sektörümüz Ödülü Hak Ediyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77