• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

UPS Yeni Sloganı ‘Birlikte Çözüm Üretiyoruz’u Avrupa’da Tanıttı

UPS Yeni Sloganı ‘Birlikte Çözüm Üretiyoruz’u Avrupa’da Tanıttı
UPS tüm Avrupa genelinde, ‘Birlikte Çözüm Üretiyoruz’ kampanyasını başlatıyor. Firma, Yeni kampanya ile müşterilerin lojistikte karşılaştıkları zorluklara çözüm üreten çalışanların uzmanlıklarını vurguluyor.

UPS, küçük işletmelerden büyük küresel işletmelere kadar geniş portföyünde yer alan tüm müşterilerinin sorunlarına çözüm üretme becerisini vurgulayan yeni sloganı ‘Birlikte Çözüm Üretiyoruz’ u Avrupa’da tanıttı.

UPS Avrupa Başkanı Cindy Miller yaptığı açıklamada, “UPS hizmetlerinin kapsamı Avrupa ve dünya çapında önemli ölçüde genişletildi. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda biz de değişmeye devam ediyoruz. UPS’i lojistik hizmeti veren bir şirket konumundan, tüm müşterilerinin gelir ve nakit akışlarını arttırmalarına, teslimat süresini en aza indirmelerine ve masrafları azaltmalarına yardımcı olan dünya standartlarında uzmanlık ve becerileri ile tam donanımlı hizmet ortağı konumuna taşıyoruz” dedi.

“Bu mesajla birlikte müşterilerimizi bize meydan okumaya davet ediyoruz”

Miller sözlerini şöyle sürdürdü: “UPS Birlikte Çözüm Üretiyoruz kampanyası 45 bini Avrupa’da bulunan, toplamda 400 bini aşkın çalışanımızın müşterilerimizin işlerini büyütmelerine yardımcı olabilmek amacıyla uzmanlıkları ve kendilerini adayarak onlar için nasıl çözüm ürettiklerini gösteriyor. Bu mesajla birlikte müşterilerimizi işle ilgili ihtiyaç duydukları çözüm konusunda bize meydan okumaya davet ediyoruz. Müşterilerimizle paylaşacağımız tecrübe ve becerilerimizle onların daha başarılı olmalarını sağlayacağımız konusunda kendimize güvenimiz tam.”

Bu kampanyanın televizyon, yazılı basın ve dijital reklamları diğer uluslararası pazarların yanı sıra ilk olarak Almanya ile Birleşik Krallık’ta yayınlanmaktadır. Son olarak, UPS Birlikte Çözüm Üretiyoruz kampanyası UPS’in küresel reklam ajansı olan Ogilvy & Mather ortaklığında geliştirildi.

UPS, sağlık hizmeti, ileri teknoloji, havacılık, otomotiv, perakende, profesyonel hizmetler ve endüstriyel üretim ve dağıtım gibi birçok endüstriyel alanda uzmanlaşmış ve derin bir bilgi birikimi sunuyor. Bu kampanya eğlence, ticari veya askeri havacılık müşterileri için havacılık ve mühendislik ürünleri geliştiren ve merkezi Birleşik Krallık’ta bulunan Gilo Industries Group’un kurucusu Gilo Cardozo’nun da bulunduğu birçok müşterinin gerçek hayat hikayelerini ön plana çıkarıyor. Gilo çok modlu taşımacılık seçenekleri, gümrükleme, istikrarlı zamanında teslimatlar ve son olarak tam tedarik zinciri görünürlüğü için UPS’e güveniyor. Böylece ekibi de en iyi yaptığı şey olan yenilikçi makineler, kişisel sırt roketleri ve dünyanın gerçek anlamda ilk uçan arabasını tasarlama ve üretme işine odaklanabiliyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77