• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

UPS’ten KOBİ’lere Hızlı Destek

UPS’ten KOBİ’lere Hızlı Destek
UPS Worldwide Express hizmeti, teslimat yerine bağlı olarak, bir sonraki iş gününde 10:30, öğlen veya 14:00 saatlerinde garantili teslimat sunuyor. UPS, 2016 yılında hizmeti 52 ilave ülkede ve bölgede kullanıma sundu.

UPS, müşterileri için daha fazla lokasyona erken teslimat seçeneği sunmak için UPS Worldwide Express™ paket servisini 117 ülke ve bölgeye ulaşacak şekilde genişleteceğini duyurdu. UPS, uluslararası düzeyde diğer tüm taşıyıcılardan daha fazla paket teslimatı yapıyor.

UPS Uluslararası Başkanı Jim Barber şunları söyledi: “UPS, müşterilerimize yardımcı olmak amacıyla bağlantılarımızı küresel pazarlara doğru genişletmek için yatırım yapıyor. Bu hizmet, en acil gönderiler için üstün dünya çapında erişim sağlıyor. Bu son genişlemeyle beraber kapsama alanı 117 ülkeye ulaştı. Bu da küresel gayrisafi yurt içi hasılanın neredeyse yüzde 95’ini, fiili ithalatın ise yüzde 96’sını oluşturmaktadır.”

Tüketicilerin yanı sıra perakende, ileri teknoloji, endüstriyel üretim ve sağlık sektörlerinden şirketler, acil küresel gönderileri için bu servisi kullanıyor. Özellikle kısa raf ömürlü ürünlere sahip işletmeler ve son dakika sipariş değişikliği gerektiren özel etkinlikler için ürünler imal eden şirketler servisin hızını ve güvenilirliğini oldukça kullanışlı buluyor.

Bu sene için sürekli ticari büyüme öngören Dünya Ticaret Örgütü bünyesindeki ekonomistler, önümüzdeki yıl için daha da yüksek beklentilere sahip. UPS Worldwide Express hizmeti, müşterilerine önemli teslimatları için daha fazla seçenek sunarak bu büyümeyi kolaylaştırmaya yardımcı oluyor.

Dominik Cumhuriyeti, ABD’li ihracatçılar için, iki ülke arasında yapılan Serbest Ticaret Anlaşması’yla beraber yakın zamanda güçlü bir pazar haline geldi. Avrupa’da Arnavutluk’un yanı sıra yedi ülkenin daha hizmet ağına eklenmesi işletmelere daha fazla seçenek sunuyor ve UPS’nin bölgede büyümeyi hızlandırmaya yönelik kararlılığını gösteriyor.

Hindistan ve Çin arasında eşsiz bir coğrafi konuma sahip olan Myanmar, küresel piyasaya geliştirilmiş erişimin avantajlarından yararlanıyor. Artan ticaret ve yatırımlarla beraber ortalama ekonomik büyümesi yıllık yüzde 7’nin üstünde bir oranla arttı. Pazarı ise küresel ekonomide çok daha büyük bir oyuncuya dönüşme potansiyeli taşıyor.

UPS’in Worldwide Express hizmetini daha fazla ülkede kullanılabilir olmasını sağlama çalışmaları şirketin varış noktalarını genişletmek, süre ve transit nakliyatı geliştirmek ve genel kapasiteyi artırmak için 2019 yılına kadar Avrupa operasyonlarına yapacağı 2 milyar dolarlık yatırımın bir parçası.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77