• BIST 9530.47
  • Altın 2477.644
  • Dolar 32.4678
  • Euro 34.7142
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Vodafone’den Freezone’lulara Yüzde 20 İndirim

Vodafone’den Freezone’lulara Yüzde 20 İndirim
Vodafone FreeZone ile ClickBus iş birliğinde hayata geçen kampanyayla FreeZone’lulara, Türkiye’nin her yerine otobüs seyahatlerinde yüzde 20 indirim fırsatı.

Vodafone FreeZone, 25 yaş altına sunduğu fırsatlarla gençlerin bütçesine katkı sağlamaya devam ediyor. Gençlerin masraflarını azaltmayı hedefleyen Vodafone FreeZone, Türkiye’nin yenilikçi seyahat platformu ClickBus ile özel otobüs bileti kampanyasını duyurdu.

Yarıyıl tatili yaklaşırken gençlerin artan yurt içi seyahat ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kampanyada Vodafone FreeZone, ‘Hayatta türlü zorunluluklar olabilir ama Vodafone FreeZone’la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız’ diyor. Vodafone Freezone’lular www.ClickBus.com.tr sitesinde kampanyaya katılan anlaşmalı tüm otobüs şirketlerinde ve Türkiye içerisindeki tüm istikametler için geçerli otobüs biletlerinde standart fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirimden faydalanabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone FreeZone’lular, CLICKBUS yazıp 6666’ya SMS göndererek şifrelerini alabiliyor. SMS dışında FreeZone’lulara özel Avantaj Cepte uygulamasıyla da ClickBus indirim şifrelerine anında ulaşılıyor. Akıllı telefon uygulamasını ücretsiz indirmek için AVANTAJ yazıp 6666’ya göndermek yeterli. 31 Ocak 2015’e kadar geçerli kampanya şifreleri Clickbus internet sitesine girildiğinde anında yüzde 20 indirim sağlıyor.

ClickBus.com.tr’de otobüs bileti satın almak da oldukça kolay. Kullanıcılar seyahat rotası ve tarih seçerek anlaşmalı otobüs firmalarının seferlerini listeleyebilir, koltuk seçimlerini tamamladıktan sonra kredi kartı veya banka kartlarıyla güvenle alışverişlerini tamamlayabilirler.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek bunları tam olarak karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalışıyoruz. Her segmentin beklentisinin farklı olduğundan hareketle, 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar yaratmayı hedefledik” dedi.

Buruk sözlerini şöyle sürdürdü: “Vodafone FreeZone’lu gençler yurt içi her şehre otobüs yolculuklarında yüzde20 indirimden faydalanabiliyor. Avantajlı tarifeleri, akıllı telefon fırsatlarını, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktiviteleri de içine alan birçok alanda gençlere desteğimizi sürdürüyoruz. Özgürce yaşamaları için sunacağımız fırsatları yakalamaları için gençleri Vodafone FreeZone’un özgür dünyasına davet ediyoruz.”

ClickBus Türkiye Genel Müdürü Ömer Küçükdere ise, “ClickBus kullanıcılarının otobüsle seyahat alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefleyen genç ve global bir marka. Anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları ve Türkiye'nin her yerine önerdiğimiz 5300'den fazla rotaya seyahat hizmeti dışında kullanıcılarımıza farklı bir hizmet de sunmak istedik. VodaFone FreeZone ile yaptığımız bu indirim kampanyasında genç kullanıcılarımıza otobüsle internetten bilet satın almalarını kolaylaştırmayı hedefledik” dedi.


13 Ocak 2015

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77