• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Volvo İzmir Mermer Fuarı'nda Kamyon ve Çekicilerini Sergiledi

Volvo İzmir Mermer Fuarı'nda Kamyon ve Çekicilerini Sergiledi
Volvo Trucks,27 – 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen 25. MARBLE İZMİR– Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Volvo FH ve Volvo FMX serisi kamyonları ile yer aldı.

Volvo Trucks’ın, güvenlikten ödün vermeden düşük yakıt tüketimi ve yüksek taşıma kapasitesi ile mermer ocaklarının zorlu koşullarında performans sağlayan bu modelleri fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, İzmir’de 25’incisi gerçekleşen MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na zorlu koşullar için geliştirilmiş, yüksek verimlilik ve performans sunan kamyonları ile katıldı. Fuarda Temsa İş Makinaları, Volvo FH 540 4x2 çekici, Volvo FH 500 4x2 çekici ve Volvo FMX 460 8x4 damperli kamyonunu sergiledi.

Volvo Trucks’ın fuarda sergilediği, I-Shift otomatikleştirilmiş şanzıman ile donatılmış ve bu sayede kullanım kolaylığının yanı sıra sürüş hatalarından doğabilecek yakıt sarfiyatını engelleyenkamyon ve çekicileri fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Volvo Trucks tarafından geliştirilen I-Shift şanzıman teknolojisi, yüksek eğimli yokuşlarda, engebeli ve yol dışı arazilerde güvenli ve rahat bir sürüş sağlayarak bu koşulların tercih edilen markası oluyor. Yeni I-Shift şanzıman, mükemmel sürüş ve kalkış yeteneği sunarken, ağır yüklerde ve maden sahası gibi zorlu coğrafi koşullarda çalışan sürücülerin de işini kolaylaştırıp verimliliği arttırıyor.

Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya, “Mermer ocakları yapısı gereği yüklü tırmanmaların ve dar alanda manevraların fazla olması nedeni ile yüksek verimli ve sağlam yapılı araçlara gerek duyar. Yere sağlam basan yapısıyla Volvo Trucks, mermer ocaklarının zorlu şartları ve zemin yapısı açısından sağladığı faydalarla tercih ediliyor. Volvo kamyonlar, mermer ocaklarının yapısal özelliklerine bağlı olarak karşılaşılan zorluklarda,  mukavemeti arttırılmış çift şasi ve şasi aralığının genişliği ile derakiplerinden bir adım öne çıkıyor.Bu özelliklerle araçlarımızın daha verimli ve uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliriz. Araçlarımızın yüksek tork ve motor gücü de rakiplerinden farklılaştığı önemli diğer bir özelliği. Bunun yanı sıra müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve şantiyelerin zemin özellikleriyle koşullara uygun olarak araçlarımızı yapılandırabiliyoruz.” sözleriyle Volvo Trucks markasının sunduğu avantajları dile getirdi.

Satış sonrası süreçlerden ve sunulan hizmetlerden de bahseden Kızılkaya, sözlerini “Biz, ilk kilometreden itibaren satış sonrası hizmetlerimiz ile müşterilerimizin her zaman yanında oluyoruz. Müşterilerimize sadece araç satmıyoruz, sattığımız her aracı hala kendi aracımız gibi görüyoruz. Geniş servis ağımız ve uzman ekibimiz ile satış sonrasında müşterimize değer katmaya devam ediyoruz. Zorlu şartlarda ve uzun soluklu projelerde gezici servislerimiz ile yerinde müdahale edebiliyoruz. Ayrıca satış sonrasında uzman ekibimizle şantiyelerde süreli ve sürekli eğitimlerle kullanım verimliliğini arttıracak çalışmalar yapıyoruz. Teknik özelliklerimizin yanı sıra bizi rakiplerimizden ayrıştıran en önemli farkımız ise işte bu” şeklinde tamamladı.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77