• BIST 9530.47
  • Altın 2477.378
  • Dolar 32.4431
  • Euro 34.6501
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Webnak Sigorta Güvencesi İle Kullanıcılarına Hizmet Veriyor

Webnak Sigorta Güvencesi İle Kullanıcılarına Hizmet Veriyor
Taşımacılık sektöründe yük alan ve yük vereni bir araya getiren Webnak, yük verenin yüküne 100 bin TL’lik ücretsiz sigorta kampanyası başlattı.

Webnak, KOBİ’ler ile nakliyecileri internet ve mobil ortamda güvenle buluşturarak taşımacılık sektörüne yepyeni bir soluk getirdi. Aslanoba Grubu bünyesinde kurulan platform, nakliyecileri tek tuşla şirketler ile buluşturuyor. Taşıma maliyeti, güvenli takip, hız, verimlilik gibi konuları sorun olmaktan çıkarıyor. Kısa sürede 3 binden fazla kamyoncu ve 900 şirket Webnak’ı kullanmaya başladı.

Webnak şimdi de sigorta güvencesi ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Yük verenlerin tüm taşımalarını 100 bin TL’ye kadar ücretsiz olarak sigortalanmasını sağlıyor.

Aslanoba Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba konu ile ilgili yaptığı açıklamada, üye olmanın tamamen ücretsiz olduğu Webnak ile Türkiye’nin herhangi bir noktasından dönüş yapacak olan nakliyecilerin, KOBİ’lerin açtığı ihaleleri görerek, en uygun fiyatı sunduğunu söyledi.

Webnak sayesinde tüm KOBİ’ler herhangi bir yük ilanı girmeden önce sitedeki canlı harita yardımıyla etrafındaki Webnak kamyonlarını görebiliyor. Böylece yüküne araç bulmak için en hızlı şekilde en yakındaki kamyoncuya ulaşabiliyor. Karşılıklı güven problemini çözen Webnak’ın kurduğu altyapı sayesinde, yük verenler, taşıma işlemini yapan aracı nakliye başlangıcından teslimata kadar GPS üzerinden online takip edilebiliyor. Ayrıca taşıma sonrasında nakliyeciler performanslarına göre yük verenler tarafından puanlanabiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77