• BIST 9530.47
  • Altın 2475.879
  • Dolar 32.52
  • Euro 34.818
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Yeni Caddy İlk Test Sürüşünden İzlenimler

Yeni Caddy İlk Test Sürüşünden İzlenimler
Alman Volkswagen, hafif ticari araç segmentinde yer alan Caddy'nin yeni modelinin tanıtımına başladı.

Dünya çapında ilk basın test sürüşlerine Fransa’nın Marseille şehrinde başlanan Yeni Caddy’de görsel değişiklerin yanı sıra sunulan teknolojik özellikler binek araç kullanıcılarının bile fazlasıyla ilgisini çekecek hale getirilmiş.

International Van Of The Year (IVOTY) Juri üyelerinin ilk defa test sürüşü yapma şansı bulduğu Yeni Caddy, daha keskin hatlara sahip. Türkiye’den ilk defa Kargo Haber dergisi olarak bizim test etme şansı bulduğumuz Yeni Caddy, hem operasyon sırasında verimlilik arayan kurumsal kullanıcılara hem de yüksek konfor ve güvenlik teknolojilerine önem veren bireysel kullanıcılara hitap edecek şekilde modellendirilmiş.

Marsilya’da iki farklı modelde yaptığımız test sürüşlerinde asıl değişikliğin araçların iç tasarımında ve motor dahil olmak üzere donanımlarda olduğunu söyleyebiliriz. Tamamen yenilenen iç tasarım yüksek teknolojiye sahip güvenlik, konfor ve eğlence unsurlarıyla donatılmış.

Dış tasarımda Volkswagen binek araçlarıyla neredeyse aynı şekilde tasarlanan aracın ön ızgarası farların yanı sıra yüklemenin yapıldığı arka bölümlerde de tasarımsal değişiklikler yer alıyor.

Yeni Caddy İlk Test Sürüşünden İzlenimlerİlk test sürüşünde kullandığımız araç Caddy Comfortline 2.0 l TDI BMT - 110 kW. 199 beygir gücüne sahip bu araçta sürücünün sürüş sırasında uykusunun gelmesi durumunda bunu tespit eden teknolojiye sahip.

Pek çok otomobilde bile bulunmayan çarpışmaya karşı ön sensörler, neredeyse araçta otomatik pilotla sürüş hissi uyandıran Adaptive Cruise Control (ACC) gibi teknolojiler başarılı bir şekilde uygulanmış. Ön ve arka sensörlerle ve geri görüş kamerayla  desteklenmiş park destek sistemleri, dokunmatik navigasyon sistemi gibi özelliklerin bulunduğu araçta koltuk ısıtma ve Bi-xenon  farlar yer alıyor.

Çift kavramalı DSG şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sağlayan 4MOTION özelliklere sahip versiyonlara da sahip olan Yeni Caddy ile daha fazla bilgiyi dergimizin sayfalarında bulabilirsiniz.

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayınız

Yeni Caddy İlk Test Sürüşünden İzlenimler

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77