• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Salgına Rağmen Taşımacılıkta Hareketlilik Yaşanıyor

Salgına Rağmen Taşımacılıkta Hareketlilik Yaşanıyor
2020 yılında yeni ürün ve hizmetlerini uluslararası taşımacılara sunan DKV Türkiye, salgına rağmen büyüme hedeflerini yakaladığını açıkladı.

Çevrimiçi bir basın toplantısı düzenleyen DKV Euro Service Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, sektördeki pandemi etkisine rağmen 2020 yılında büyüme hedeflerine eriştiğini açıkladı.

Nisan ve Mayıs ayında Avrupa’da kapıların kapatılmasıyla nakliyecilerin bu durumdan etkilendiğini söyleyen Sezer, pazarın Ağustos ayından itibaren çok hareketli bir dönem yaşadığını ve bu olumlu havanın Aralık ayında da devam ettiğini kaydetti.

Salgının ikinci dalgasında nakliyenin durmaması gerektiğinin anlaşıldığını açıklayan Sezer, bu süreçte Türk nakliyecisinin büyüdüğünü ve bu büyümenin kendilerine de yansıyarak hedeflerini tutturduklarını açıkladı.

Tek Kutuda Sıra Macaristan ve İtalya’da

DKV’nin bu yıl nakliyecilere avantaj sağlayan hizmetlerinden en önemlisinin DKV Box Europe kutusunun Bulgaristan’da geçerlilik kazanması olduğunu kaydeden Sezer şunları söyledi: “DKV Box Europe, Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) kapsamında, uluslararası nakliyecilerin Avrupa’daki bütün önemli paralı yolların ücretlerini tek kutu ile ödeyebilmeleri için hizmete sunuldu. Kutunun Bulgaristan’da da geçerli olması ile nakliyeciler bu ülkeden de zaman kaybetmeksizin, ekstra maliyet olmadan ve zahmetsizce geçiş yapmaya başladılar.

DKV Box Europe

Tek kutu çözümü Bulgaristan’ın yanı sıra Almanya, Belçika, Fransa, Avusturya, İspanya, Portekiz, ayrıca Almanya’daki önemli bağlantı noktaları Warnow Geçişi ve Heren Tüneli ile Belçika’daki Liefkenshoek Tüneli’nde de geçerli. Bulgaristan çözümü sayesinde çok büyük bir hareketlilik yaşadık. Çok yakında ise Macaristan ve İtalya’da aktif olacak. DKV’nin bu yıl hizmet ağı, Türk nakliyeci için Avrupa, Rusya ve Çin’i birbirine bağlayan güzergâhta yer alan kilit konumu ile büyük önem taşıyan Kazakistan’ın eklenmesi ile genişledi. 2021’de ise Türk nakliyeciler için çok önemli iki yeni ülke daha DKV’nin hizmet ağına eklenecek: Azerbaycan ve Kuzey Makedonya. Bu atılımla birlikte, DKV’nin geçerli olduğu ülkeler arasında en ekonomik yakıt Azerbaycan’dan temin ediliyor olacak.”

DKV Euro Service Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer

Tüm Feribot Hatlarına Tek Portaldan Rezervasyon

DKV Euro Service’in bu yıl, Avrupa’daki tüm feribot hatları için tek noktadan online rezervasyon kolaylığı sunan DKV Feribot Rezervasyon Portalı’nı hizmete sunduğunu ve DKV Card avantajlarıyla ödeme yapmak mümkün hâle geldiğini belirten Sezer, Türk taşımacıların da ilgi gösterdiği bu hizmette en cok İskandinav hatlarını kullandıklarını açıkladı. Sezer, DKV’nin bu yıl Avrupa’da hizmete sunduğu, Türkiye’de aktif olması için çalışmaları devam eden yeni ürünü ise DKV Live hakkında da bilgi verdi.

Haberin Devamı  1 2 3 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77