1. Kardex Lojistik Günleri’nde Yeni Trendler Konuşuldu

Kardex Remstar ile ILA Konveyör Sistemleri; lojistik ve otomasyon alanlarında geliştirdikleri çözümleri 1. Kardex Lojistik Günleri’nde sektör profesyonellerine aktardı.

Kardex Remstar ile ILA Konveyör Sistemleri tarafından gerçekleştirilen ve otomotiv, perakende, lojistik, e-ticaret ve üretim gibi farklı iş kollarından profesyonelleri ağırlayan konferans, 9 Nisan 2015 tarihinde DoubleTree by Hilton Hotel Kadıköy Moda’da düzenlendi.

26 farklı ülkede otomatik depolama ve arşivleme çözümleri sunan Kardex Remstar organizasyonda; sektör profesyonellerine yönelik geliştirdiği çözümleri, sektördeki yeni trendleri ve farklı alanlarda geliştirilen yeni hizmet modellerini aktardı.  

Kardex Remstar Türkiye Ülke Müdürü Emre Yenal Kardex Remstar, ev sahipliğinde ilk defa düzenlenen 1. Kardex Lojistik Günleri için büyük bir hazırlık yaptıklarını belirtti ve konferansla ilgili olarak, “Türkiye’deki işletmelerin lojistik ve otomasyon süreçleri konusunda bilinçlenmesi gerekiyor. İşletme karlılığında hedeflenen rakamlara ulaşılması için sektördeki yeniliklerin ve çözümlerin takip edilmesi ve işletme dinamiklerine uygun sistemlerin belirlenmesi büyük önem taşıyor. Kardex Lojistik Günleri ile hedefimiz, sektör profesyonellerine doğru aktarımlarda bulunmak, yeni trendleri ve çözümleri anlatmak ve onlardan gelen geri bildirimlerle sektörümüzü daha da geliştirmek” dedi.  

Otokar ve Daimler Buses Üretim Anlaşması İmzaladı
YANGWANG U8 ve U9 İlk Kez Türkiye’de Görücüye Çıktı
Arkas Rail’in Lokomotifleri Raylarda
Raben Group’tan Türkiye’ye Uzun Vadeli Yatırım Planı
Mercedes-Benz Türk Tersine Mentörlüğü Sahaya Taşıdı
Stellantis ve Tofaş’tan Ticari Araçta Stratejik Üretim Hamlesi
KGL Filosunu 41 ADR’li Renault Trucks Çekiciyle Güçlendirdi