Akar Lojistik Filosunu Tırsan ile Güçlendirdi

Akar Lojistik, 50 adetlik Tırsan Brandalı Maxima semi-treyler siparişinin ilk 25 adetini Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv- Erzurum şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat törenine Akar Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarısu, Genel Müdürü Yasemin Genç, Tırsan Treyler AŞ. Satış ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız ve Gelecek Otomotiv-Erzurum Satış Müdürü Menderes Çetin katıldı.

Akar Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarısu yaptığı konuşmada, “Şuanda filomuzda 100 adet Tırsan treyler bulunmaktadır. Tırsan ile iş birliği içerisinde olmaktan çok memnunuz. Tırsan markasını tercih etmemizdeki en önemli neden, markaya duyduğumuz güven, araçların kalitesi, 2. el değerinin yüksekliği ve Tırsan Treyler’in geniş servis ağına sahip olmasıdır. Gelecek Otomotiv ile sürdürdüğümüz güvenilir iş ilişkimiz de satın alma kararımızda önemli pay sahibidir. Yeni yatırımlarımızda da Tırsan ve Gelecek Otomotiv ile işbirliğimizin devam etmesini istiyoruz” dedi.

Tırsan’ın Ar-Ge Çalışmaları Patentlerle Öne Çıkıyor
Hareketin Tozu Lojistik Notları (1994–1998)
Yeni Isuzu D-Max ile Güç ve Teknoloji Bir Arada
Mercedes-Benz Türk’ten Kamyon Grubunda 2026 Hamlesi
Sürat Lojistik Operasyonlarını Dijitalleştiriyor
Tırsan’dan Kochex’e 12 Araçlık Teslimat
Tofaş’tan Küresel Pazarlarda Yeni İhracat Adımı
Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç