Akbal Lojistik’in Tercihi Volvo Oldu

Akbal Lojistik, filosunu 5 adet yeni FH serisinden Volvo Trucks ile güçlendirdi. Firmanın bu alımlarla birlikte filosundaki toplam araç ve Volvo Trucks sayısı 20'ye yükseldi.

Teslimat törenine, Volvo Trucks Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş, Akbal Lojistik adına Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Akbal katıldı.

Volvo Trucks'ın yakıt maliyeti avantajı ve üstün sürüş performansına dikkat çeken Akbal Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Akbal,  “Volvo Trucks'ın üstün performansı ve uygun yakıt tüketiminin yanı sıra satış sonrası hizmetin mükemmel olduğundan dolayı Volvo Trucks kullandığımız için gurur duyuyoruz. Müşterilerimiz de bu gururu bizlerle paylaşıyor” dedi.

Volvo Trucks Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise, “Akbal Lojistik kurulduğu 2008 yılından bugüne Volvo Trucks kullanıyor. Sayın Akbal'ın da dikkat çektiği gibi yakıt tüketiminde iş ortaklarımıza önemli bir maliyet avantajı sağlayan Volvo Trucks, buna karşın performansından hiçbir şey kaybetmiyor. Volvo Trucks ile Akbal Lojistik arasında ilk günden bugüne devam eden ortaklığın ilelebet sürmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Scania Eğitim Laboratuvarı Konya'da Açıldı
Renault Trucks Yeni Modelleri İle Türkiye Turuna Çıkıyor
Iveco Group’un Yeni CEO’su Olof Persson Oldu
TruKKer Avrupa'da Hizmet Ağını Genişletmeyi Hedefliyor
Otokar, Atlas Kamyon Ailesine İki Yeni Model Ekledi