Aktur Taşımacılık Filosunu Volvo ile Genişletti

Mersinli Aktur Taşımacılık, filosuna 2 adet yeni Volvo FH 540 HP 4X2 çekici kattı.

Mersinli Aktur Taşımacılık, filosuna 2 adet yeni Volvo FH 540 HP 4X2 çekici kattı. Bu alımlarla birlikte filosundaki Volvo çekicilerin sayısı 20’ye yükselten firma Mayıs ayında teslim almak üzere 5 adet Volvo FH 500HP siparişinde de bulunduğunu açıkladı.


Teslimat töreninde konuşan Aktur Taşımacılık Yönetim Kurulu Üyesi Selman Aktoğ, “Bu yıl Aktur Taşımacılık için çok önemli bir yıl çünkü kuruluşumuzun 20’nci yılı. Bu sebeple yıldönümümüze yakışan bir yatırım olsun istedik ve filomuza Volvo’nun yeni FH Serisi’nden 540 hp gücünde 2 yeni çekici daha ekledik” dedi.

2013 yılında da 2 adet Volvo FH 540 hp aldıklarını kaydeden Aktoğ, “Rekabetçi piyasa koşullarında yüksek beygirin bize hem zaman hem de yakıtta büyük avantaj sağladığını gördük. Ayrıca teslim aldığımız bu son araçlarımızda kendi kendine frenleme, şerit takip sistemi gibi Volvo’nun tüm güvenlik sistemini almayı tercih ettik” diye konuştu.

Volvo Kamyon Satış Direktörü Devrim Karataş ise, “Volvo olarak en temel prensibimiz müşterilerimizi, müşterimiz olarak değil iş ortağımız olarak görmemizdir. Bu sebeple Aktur Taşımacılık’a bizimle yaptığı bu ortaklık için tekrar teşekkür eder, bol kazançlar dilerim” dedi.


7 Temmuz 2014

Tırsan’ın Ar-Ge Çalışmaları Patentlerle Öne Çıkıyor
Hareketin Tozu Lojistik Notları (1994–1998)
Yeni Isuzu D-Max ile Güç ve Teknoloji Bir Arada
Mercedes-Benz Türk’ten Kamyon Grubunda 2026 Hamlesi
Sürat Lojistik Operasyonlarını Dijitalleştiriyor
Tırsan’dan Kochex’e 12 Araçlık Teslimat
Tofaş’tan Küresel Pazarlarda Yeni İhracat Adımı
Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç