Alışan Lojistik Turkchem Fuarı’na Katıldı

Alışan, 16 - 18 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen 6’ncı Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Turkchem’de ziyaretçileri ile buluştu.

Alışan,  16 - 18 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen 6’ncı Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Turkchem’de ziyaretçileri ile buluştu.


Kimya sanayisine yönelik olarak bu yıl 6’ncısı düzenlenen Turkchem 2014 Fuarı, farklı sektörlerden birçok firmayı bir araya getirdi. Katılımcı ve ziyaretçi istatistikleriyle Türkiye’nin yanı sıra dünyada da kabul görmüş ve takip edilen sayılı etkinliklerden biri olan Turkchem Eurasia Kimya Sanayi Grup Fuarı’na 3’üncü kez katılımcı olan Alışan Lojistik, 63 metre kare alanda yer alan standında ziyaretçileri ile buluştu.

Ülke ekonomisi için çok önemli bir yere sahip olan Turkchem 2014 Fuarı; kimyasal kullanımı gerçekleştirerek üretim yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını tek bir fuarda katılımcılarına sunuyor. Hammadde, yarı mamul, özel ve spesifik kimyasallar, laboratuar ekipmanları, makine ekipmanları, ambalaj, test ölçüm ekipmanları, otomasyon sistemleri, lojistik ve çeşitli hizmet alanlarında faaliyet gösteren yüzlerce firmanın bir araya geldiği fuarda Alışan Lojistik, kimyasal madde lojistiğinin lider servis sağlayıcılarından biri olarak fuar kapsamında yerini aldı.


6 Kasım 2014

Scania Eğitim Laboratuvarı Konya'da Açıldı
Renault Trucks Yeni Modelleri İle Türkiye Turuna Çıkıyor
Iveco Group’un Yeni CEO’su Olof Persson Oldu
TruKKer Avrupa'da Hizmet Ağını Genişletmeyi Hedefliyor
Otokar, Atlas Kamyon Ailesine İki Yeni Model Ekledi