Allison Yeni 9832 Petrol Sahası Serisi’ni Tanıttı

Allison, basınç pompaları için daha fazla beygir gücü sunan yeni 9832 Petrol Sahası Serisi’ni Çin Uluslararası Petrol & Petrokimyasal Teknoloji ve Ekipmanlar Fuarı’nda (CIPPE) tanıtıldı.

Allison Transmission Holding AŞ. zorlu çalışma koşullarında görev alan basınç pompaları için 3200 beygir gücündeki (2386 kilovat) yeni 9832 Petrol Sahası Serisi şanzıman modelinin lansmanını yaptı. Bu yeni ürün ilk olarak 15’inci Çin Uluslararası Petrol & Petrokimyasal Teknoloji ve Ekipmanlar Fuarı’nda (CIPPE) tanıtıldı.

Allison Şanzıman Arazi Araçları Global Pazarlama, Satış ve Servis Müdürü Chris E. Vargo, yeni şanzıman modeli ile ilgili yaptığı açıklamada, “9832 Petrol Sahası Serisi, özellikle en zorlu arazilere yönelik basınç pompaları için kesintisiz tork ve maksimum beygir gücü sağlamak üzere geliştirildi. Ayrıca bu seri, ‘sınıfında en iyi’ güç/ağırlık oranını sağlamak üzere rakiplerinden yüzde 44 daha hafif olarak tasarlandı” dedi.

Vargo sözlerini şöyle sürdürdü: “9832 Petrol Sahası Serisi’nin mevcut ürün yelpazesine eklenmesi ile Allison artık tüm petrol yatağı uygulamaları için eksiksiz, güvenilir ve tam otomatik şanzıman serisini sunabilen tek şirket oluyor. Hem sondaj, hem basınçlı pompalama işlemleri, hem de kuyu hizmetlerinin en verimli şekilde yerine getirilebilmesi için yeterli güce sahip bir modeli kullanıma sunuyoruz.”

Scania Eğitim Laboratuvarı Konya'da Açıldı
Renault Trucks Yeni Modelleri İle Türkiye Turuna Çıkıyor
Iveco Group’un Yeni CEO’su Olof Persson Oldu
TruKKer Avrupa'da Hizmet Ağını Genişletmeyi Hedefliyor