Atako Taşımacılık Denizcilik’in Tercihi Tırsan Oldu

Atako Taşımacılık Denizcilik AŞ. 3 adet Tırsan Yeni Nesil Maksima Extensive semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

Düzenlenen treylerlerin teslimat töreni Atako Taşımacılık Denizcilik AŞ. Satış Müdürü Naci Oktar, Operasyon Uzmanı Selçuk Yıldız ve DAF-Tırsan Otomotiv Satış Temsilcisi Orkun Demir katıldı.

Atako Taşımacılık Denizcilik AŞ. Satış Müdürü Naci Oktar teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Tırsan araçlarının şasisinin kataforez kaplama olması, araçları paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altına almaktadır. Araçların 2’nci el değeri yükselmektedir,  bu da bizim için büyük avantaj. Bunun yanı sıra araçta bulunan ve K-fix yük sabitleme sistemi sayesinde taşımalarımızı kolay ve güvenli yapabilmekteyiz. DAF-Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile vermiş olduğu hızlı hizmetler de oldukça memnuniyet verici” dedi.

Tırsan’ın Ar-Ge Çalışmaları Patentlerle Öne Çıkıyor
Hareketin Tozu Lojistik Notları (1994–1998)
Yeni Isuzu D-Max ile Güç ve Teknoloji Bir Arada
Mercedes-Benz Türk’ten Kamyon Grubunda 2026 Hamlesi
Sürat Lojistik Operasyonlarını Dijitalleştiriyor
Tırsan’dan Kochex’e 12 Araçlık Teslimat
Tofaş’tan Küresel Pazarlarda Yeni İhracat Adımı
Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç