Avrupalılar da Tırsan’ı Tercih Ediyor

Nico Mooij Oost-Europa Service B.V., Tırsan’ın Hollanda’da hizmet veren distribütörü TGN tarafından satışı gerçekleştirilen 30 adet Kässbohrer marka Çift Katlı Perdeli Semi-Treyler ile filosunu güçlendirdi.

Adapazarı, Almanya ve Rusya’da bulunan 3 farklı üretim tesisi ve yurtdışında 140’ı aşkın satış ve satış sonrası noktaları ile 2018 hedefleri doğrultusunda büyümeye devam eden Tırsan, son olarak Hollanda’nın önemli lojistik firmalarından Nico Mooij Oost-Europa Service B.V.’nin iş ortağı oldu.

Tırsan’ın, Rotterdam’dan Roma’ya Avrupa lojistik güzergahlarının kesişim noktasında yer alan Almanya, Goch üretim tesislerinde gerçekleştirilen teslimatta, Nico Mooij Oost-Europa Service B.V. yetkilileri uzun kullanım ömrü ve fark yaratan şasi tasarımıyla rekabette bir adım öne geçmek için Tırsan’ın ürettiği Kässbohrer marka araçları tercih ettiklerini bildirirken, gelecek yıllardaki yatırımlarında da Tırsan ile işbirliklerini devam ettireceklerini açıkladı.


9 Mayıs 2014

Tırsan’ın Ar-Ge Çalışmaları Patentlerle Öne Çıkıyor
Hareketin Tozu Lojistik Notları (1994–1998)
Yeni Isuzu D-Max ile Güç ve Teknoloji Bir Arada
Mercedes-Benz Türk’ten Kamyon Grubunda 2026 Hamlesi
Sürat Lojistik Operasyonlarını Dijitalleştiriyor
Tırsan’dan Kochex’e 12 Araçlık Teslimat
Tofaş’tan Küresel Pazarlarda Yeni İhracat Adımı
Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç