Aysberg Standı Yerli ve Yabancı Sektörün Buluşma Noktası Oldu

9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Münih Transport Logistic Fuarı’nın önemli buluşma noktalarından biri de 4. holde bulunan Aysberg Basın Yayın standı oldu.

Standda dağıtımı gerçekleştirilen Intermodal, Kargo Haber, Kasa dergilerinin yanı sıra Taşımacılık Rehberi de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Aysberg standı fuar süresince yerli ve yabancı bir çok firmanın üst düzey temsilcilerini de ağırladı.

logitrans Fuarı’nın da tanıtımı yapıldı

Her yıl Kasım ayında İstanbul’da gerçekleştirilen logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın da kapsamlı tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi. Messe Münih’in global tüm lojistik fuarlarının tanıtımı için hazırladığı özel standda gerçekleştirilen tanıtım aktivitelerinde mini golf turnuvası düzenlendi, ziyaretçilere sürpriz hediyeler sunuldu.


Talay Logistics Golf Cup İş ve Spor Dünyasını Bir Araya Getirdi
Tırsan, Akran Lojistik’e 20 Yeni Araç Teslim Etti
DTS Lojistik Filosunu 10 Yeni Tırsan ile Güçlendirdi
Ekol 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’nu Kamuoyuyla Paylaştı
Özmer Lojistik Filosunu 30 Adet Volvo FH500 ile Güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk Servis Ağına İki Yeni Tesis Ekledi