Ceran Nakliyat’ın Tercihi Tırsan Oldu

Ceran Nakliyat, 2014 yılı son parti alımı olan 25 adet Tırsan Perdeli Maxima Semi-treyler ve 5 adet tren yüklemeli Tırsan Perdeli Maxima Semi-treyleri Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

Törene Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran ve DAF-Tırsan Satış Koordinatörü Hasan Özbayrak katıldı. Ayrıca firma 2015 Ocak ayında 8 adetlik tren yüklemeli Tırsan Perdeli Maxima semi-treyler teslimatı ile siparişini tamamlanmış olacak.

Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Öncelikle Tırsan markasına duymuş olduğumuz güven ve en önemlisi Tırsan treylerlerin, şasisinin kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde 10 yıl paslanmazlık garantisi verilmesi tercih nedenlerimizin başında geliyor. Zira bu sayede araçlarımızın 2. el değeri yükseliyor. DAF-Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı sayesinde vermiş olduğu hizmetler de tercihimizin öncelikli sebeplerindendir” dedi.


16 Aralık 2014

Ford F-150 Ailesi Yeni STX Modeliyle Genişliyor
Mercedes-Benz’den Türkiye’de İlk eActros 600 Teslimatı
Eyüp Lojistik’ten Yeni Bölgesel Lojistik Hat
Türkiye ile Romanya Arasında Araç Lojistiği Raylara Taşındı
ZF ve BMW Sürüş Teknolojileri İçin İş Birliğine Gitti
UTİKAD Heyeti 40’ıncı Yılında Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Krone Grubu Zorlu Koşullara Rağmen Büyümesini Sürdürdü
Ford Trucks Mars Logistics’e 158 F-MAX Teslim Etti
Hava Kargoda Küresel Talep 2025’te %3,4 Büyüme Gösterdi
Yılnak Mağdenli Nakliyat’ı Bünyesine Kattı