Çobantur Boltas Türkiye’ye Yeni CFO

Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ın Türkiye’deki Mali İşler Direktörlüğü (CFO) ve İcra Kurulu Üyeliği’ne Süleyman Alper Yemez getirildi.

Kariyerine PwC Türkiye’de Danışman olarak başlayan Yemez, daha önce de birçok şirkette üst düzey görevlerde bulundu.

Çobantur Boltas Türkiye yönetim kadrosunu sektörün deneyimli isimleriyle güçlendirmeye devam ediyor. Süleyman Alper Yemez, şirketin Türkiye yapılanmasında Mali İşler Direktörü (CFO) ve İcra Kurulu Üyesi olarak atandı.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Yemez, iş yaşamına 1996 yılında PwC Türkiye’de başladı. Kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası birçok firmada finans ve mali işler yöneticiliği yapan Süleyman Alper Yemez, son olarak Sertrans Uluslararası Nakliyat’ta Mali İşler Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Şekercan Lojistik Filosunu Tırsan ile Güçlendirdi
Mobil Vinç Sektörüne Scania 560G Gücü
Türk Lojistiğine Küresel Dağıtım Ağı Desteği
Daslog’un Frigorifik Filosuna Renault Trucks Gücü
Oraklar Lojistik Filosunu Renault Trucks ile Güçlendirdi
Tırsan’dan TCT Lojistik’e 110 Adet Treyler Teslimatı