Efatur Filosunu 100 Adet Volkswagen Crafter İle Güçlendirdi

Efatur ile Volkswagen Ticari Araç’ın var olan işbirliği Efatur’un 100 adet Volkswagen Crafter’ı filosuna dahil etmesiyle güçlendi. İlk 44 adet Crafter’ın teslimatı Nisan ayında gerçekleştirildi.

Efatur’un Kurtköy şubesinde düzenlenen törende 44 aracın teslimatı Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan, Efatur Yönetim Kurulu Başkanı Emin Altunç, Efatur Genel Müdürü Kayhan Yılmazer ve iki şirketin yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan, yeni teslimatlarla Crafter modelinin ticari araç pazarındaki etkinliğini artırdıklarını söyledi. Volkswagen Ticari Araç’ın sektörün öncü firmaları tarafından tercih edildiğinin altını çizen Taner Kozlan şöyle devam etti: “Bunun temel nedeni sektörün ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek donanım ve kalitede model ve hizmetleri sunuyor olmamız. Efatur ile geçmişten gelen işbirliğimizi 2017’de de yeni Crafter teslimatları ile devam ettiriyoruz. Crafter, her sektörden farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlandı. Bu anlamda Crafter, servis, okul, turizm taşımacılığında Efatur’un en iyi çözüm ortağı.”

Törende konuşan Efatur Genel Müdürü Kayhan Yılmazer, şirket olarak en çok önem verdikleri konunun yolcularının güvenliği ve konforu olduğunu, bunun da Volkswagen Ticari Araç modellerini seçmelerindeki en belirleyici kriter olduğunu söyledi. Yılmazer “Volkswagen Crafter modelini yakından takip ediyoruz. Crafter’ın yolcularına sunduğu güvenlik ve konfor, segment standartlarının üstünde. Ayrıca düşük yakıt tüketimleri ve işletim maliyetlerini de göz önüne aldığımızda, bizim için Volkswagen Ticari Araç’ı seçmek, çok doğru bir karar oldu” diye konuştu.

Ford F-150 Ailesi Yeni STX Modeliyle Genişliyor
Mercedes-Benz’den Türkiye’de İlk eActros 600 Teslimatı
Eyüp Lojistik’ten Yeni Bölgesel Lojistik Hat
Türkiye ile Romanya Arasında Araç Lojistiği Raylara Taşındı
ZF ve BMW Sürüş Teknolojileri İçin İş Birliğine Gitti
UTİKAD Heyeti 40’ıncı Yılında Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Krone Grubu Zorlu Koşullara Rağmen Büyümesini Sürdürdü
Ford Trucks Mars Logistics’e 158 F-MAX Teslim Etti
Hava Kargoda Küresel Talep 2025’te %3,4 Büyüme Gösterdi
Yılnak Mağdenli Nakliyat’ı Bünyesine Kattı