GAİD 2 Yaşında

27 Temmuz 2020 tarihinde kurulan Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD) 2 yaşında.

Gümrüklü Antrepo İşletmecilerini tek çatı altında bir araya getirerek kamu kurumları nezdinde sektörel temsili sağlamak ve kamu-özel sektör işbirliğine dayalı şeffaf, güvenilir ve sürdürülebilir çalışmalar yapmak amacıyla kurulan Dernek, Başkan Cavit Değirmenci’nin liderliğinde ikinci yılını tamamladı.

Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD) tarafından kuruluş yıldönümüyle ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Geçtiğimiz iki yılda üyelerin ortak sorunlarını çözmek ve sektörel gelişimi sağlamak amacıyla yapılan yoğun çalışmalar neticesinde antrepolardan talep edilen teminat miktarlarının makul bir düzeye çekilmesi, 5 yılda bir ruhsat yenileme zorunluluğunun kaldırılması gibi çok önemli mevzuat değişikliklerinin yanısıra yerel ve ulusal düzeyde çok sayıda sorun gerektiğinde yetkililer ile gece gündüz mefhumu olmaksınız görüşmek suretiyle çözüme kavuşturulmuştur.

Derneğimizin kuruluşundan bu yana desteğini esirgemeyen bizimle birlik olan, derneğimize güç katan değerli üyelerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkürler.”

Otokar ve Daimler Buses Üretim Anlaşması İmzaladı
YANGWANG U8 ve U9 İlk Kez Türkiye’de Görücüye Çıktı
Arkas Rail’in Lokomotifleri Raylarda
Raben Group’tan Türkiye’ye Uzun Vadeli Yatırım Planı
Mercedes-Benz Türk Tersine Mentörlüğü Sahaya Taşıdı
Stellantis ve Tofaş’tan Ticari Araçta Stratejik Üretim Hamlesi
KGL Filosunu 41 ADR’li Renault Trucks Çekiciyle Güçlendirdi