Goodyear’a Yeni İletişim ve Kurumsal İlişkiler Müdürü

Goodyear’ın, Türkiye organizasyonu kapsamında İletişim ve Kurumsal İlişkiler Müdürlüğü görevine Sera Üner atandı.

1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Üner, profesyonel iş yaşamına Cargill Türkiye’de Müşteri Hizmetleri ve Lojistik Müdürü olarak başladı.

Aynı kurumda sırasıyla Kurumsal İletişim Müdürü ve İş Mükemmelliği Koordinatörü görevini yürüten Sera Üner, 2015 yılında Temsa İş Makinaları’nda İletişim Müdürü olarak görev aldı.

2015-2017 arasında Balparmak’ta Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışmalarını sürdüren Sera Üner’in; kurumsal iletişim, marka iletişimi, iç iletişim, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve pazarlama gibi alanlarda 20 yılı aşkın deneyimi bulunuyor.

Yalçın Sped Yatırımlarına Tırsan ile Devam Ediyor
Greenlog Filosunu Tırsan ile Büyütmeye Devam Ediyor
Sürat Lojistik, Terzi Usulü Taşımacılıkla Sektöre Yön Veriyor
Hareket’ten Al Dhafra FC ile Stratejik Sponsorluk Anlaşması
Tırsan’dan Frigo Nevnak’a 350 Adetlik Dev Teslimat