Hamdi Erçelik ETA Genel Müdürlüğüne Atandı

Elektronik Taşımacılık Ağı ETA’nın Genel Müdürlüğüne Hamdi Erçelik atandı. Hamdi Erçelik yeni görevine 1 Eylül 2014 tarihi itibarı ile başladı.

Elektronik Taşımacılık Ağı ETA’nın Genel Müdürlüğüne Hamdi Erçelik atandı. Hamdi Erçelik yeni görevine 1 Eylül 2014 tarihi itibarı ile başladı.


Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği bölümünden mezun olan Hamdi Erçelik, 1996 yılında Borusan Grubu şirketlerinden Birlik Galvaniz’ de çalışma hayatına başladı.  2002 yılından itibaren Borçelik ve Kerim Çelik şirketlerinde farklı kademe ve pozisyonlarda 12 yıl görev yapan Hamdi Erçelik bu atamadan önce Kerim Çelik Bursa Şube ve Marmara Bölge Direktörü olarak görev yapıyordu. Hamdi Erçelik evli ve iki çocuk sahibidir.


8 Eylül 2014

Mercedes-Benz Türk’ten Geleceğe Yatırım
Mercedes-Benz Kamyonlar Euro NCAP’ten Tam Not Aldı
Citroen Berlingo’da Yerli Üretim Dönemi Başlıyor
Mercedes-Benz Türk Bayi Ağında Yeni Adım
Tuvas Global Lojistik’ten 10 Scania Super Yatırımı
Eyüp Lojistik’ten Orta Doğu Hattına Hızlı Taşıma Modeli