Hilal Trans Filosunu DAF İle Güçlendirdi

Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama AŞ.’den kiralamasını yaptığı 15 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyleri Tırsan Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim aldı.

Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama AŞ.’den kiralamasını yaptığı 15 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyleri Tırsan Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim aldı.


Törene Hilal Trans Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Küçükçakır ve FiloTIR Satış Sorumlusu Bahadır Demir katıldı. İbrahim Küçükçakır yaptığı konuşmada, “Tırsan bizim için her şeyden önce bir yol arkadaşı ve iş ortağıdır. Tırsan araçlarının ikinci el değerinin yüksekliği, işletme maliyetlerinin minimum seviyede olması, sorunlarımıza kısa zamanda çözüm sunabilmesi nedeni ile treyler olarak filomuzda her zaman Tırsan ürünlerini görmek bizi memnun etmektedir” diye konuştu.

İbrahim Küçükçakır, FiloTIR ile 15 adet DAF XF çekici ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega kiralaması yapma nedenlerini şu şekilde aktardı: “FiloTIR hizmetinin bize sağlamış olduğu avantajlar oldukça fazla; finans zorluğu yaşamadan araçları kiralayabilmemiz, araçların sigortalı olması, tüm bakım onarım masraflarının FiloTIR’a ait olması çok önemli avantajlardır. DAF bizim bu yola çıkarken ilk başladığımız markadır. Dünyaca tanınmış bir marka olduğu için tabi ki filomuzda DAF araçlarının olmasını her zaman istiyoruz.”


12 Aralık 2013

Tırsan’ın Ar-Ge Çalışmaları Patentlerle Öne Çıkıyor
Hareketin Tozu Lojistik Notları (1994–1998)
Yeni Isuzu D-Max ile Güç ve Teknoloji Bir Arada
Mercedes-Benz Türk’ten Kamyon Grubunda 2026 Hamlesi
Sürat Lojistik Operasyonlarını Dijitalleştiriyor
Tırsan’dan Kochex’e 12 Araçlık Teslimat
Tofaş’tan Küresel Pazarlarda Yeni İhracat Adımı
Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç