İmza Lojistik Filosu Tırsan İle Büyüdü

İmza Lojistik 2015 yılına ait 70 adetlik siparişin son partisi olan 15 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus semi-treylerleri, Tırsan Adapazarı fabrikası lokasyonunda düzenlenen törenle teslim aldı.

Tırsan bayisi Hasmer Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat töreni, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız, İmza Lojistik Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Nursel, Zeki Nursel, Ömer Esen, Gökhan Gürel, Avni Sert, Muhammet Okyay, Hasmer Otomotiv Genel Müdürü Orhan Karabudak ve Satış Danışmanı Gürkan Zeki’nin katılımıyla gerçekleşti.

Plaketini Çetin Nuhoğlu’ndan alan İmza Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gürel yaptığı açıklamada, “Perdeli Tenteli ürünlerin yanı sıra filomuzda Tırsan Rulo Taşıyıcı araçlar da bulunmaktadır. Şunu özellikle belirmek isterim ki Tırsan Perdeli Maxima Plus semi-treylerler, perdeli ürün segmentinde sektörün en iyisi. Şuanda alımını yapmış olduğumuz 15 adetlik treylerler ile birlikte firmamıza ait tam olarak 400 adet Tırsan marka treyler bulunmaktadır ve araçlarımızdan oldukça memnunuz, ileriki yıllarda da Tırsan ve Hasmer Otomotiv ile iş birliğimizin devam edeceğine inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Ford F-150 Ailesi Yeni STX Modeliyle Genişliyor
Mercedes-Benz’den Türkiye’de İlk eActros 600 Teslimatı
Eyüp Lojistik’ten Yeni Bölgesel Lojistik Hat
Türkiye ile Romanya Arasında Araç Lojistiği Raylara Taşındı
ZF ve BMW Sürüş Teknolojileri İçin İş Birliğine Gitti
UTİKAD Heyeti 40’ıncı Yılında Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Krone Grubu Zorlu Koşullara Rağmen Büyümesini Sürdürdü
Ford Trucks Mars Logistics’e 158 F-MAX Teslim Etti
Hava Kargoda Küresel Talep 2025’te %3,4 Büyüme Gösterdi
Yılnak Mağdenli Nakliyat’ı Bünyesine Kattı