Iveco Özgüler’e 13 Adet Stralis Çekici Teslim Etti

Mega tenteli ve düz tenteli araçlar ile başta Sudi Arabistan olmak üzere tüm Ortadoğu pazarında çalışan Özgüler Uluslararası Taşımacılık, 460 HP güç ve Euro 5 motora sahip standart kabinli 13 adet Iveco Stralis çekici ile filosunu güçlendirdi.

Mega tenteli ve düz tenteli araçlar ile başta Sudi Arabistan olmak üzere tüm Ortadoğu pazarında çalışan Özgüler Uluslararası Taşımacılık, 460 HP güç ve Euro 5 motora sahip standart kabinli 13 adet Iveco Stralis çekici ile filosunu güçlendirdi.


Iveco Gaziantep yetkili satıcısı Üstün-İş tarafından satışı gerçekleştirilen 13 adet aracın ilk partisi olan 8 adet Iveco Stralis, düzenlenen tören ile Özgüler Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güler’e teslim edildi.

Daha önce de Iveco araçları kullandıklarını ve yenilenmiş konforlu donanımı,  enjektör probleminin olmaması, rampada güçlü ve yakıtta tasarruflu olması gibi nedenlerin Iveco Stralis çekicileri tercih etmelerinde etkili olduğunu ifade eden Güler, 3 yıl 450 binkm garantinin de araç alımlarında etkili olduğunu kaydetti.

Törende konuşan Iveco Bölge Satış Müdürü Murat Aydoğan ise “Hızla artış gösteren filo satışlarımızın yanında eski filo müşterilerimizin tekrar bizi tercih etmeleri memnuniyet verici” dedi. Aydoğan, tören sonunda şirket sahibi Ali Güler’e günün anısına bir plaket sundu.


11 Eylül 2014

‘Kaptanlar Kulübü’ Kaptanlarla Buluştu
Türkmenistan’dan Transit Geçen Araçlara Yakıt Sınırı
Mercedes-Benz Türk Eğitim Desteğini Sürdürüyor
Sağlık Bakım Tırı 4 Sezonda 16 Bin Şoföre Ulaştı
UTİKAD ve SGS TransitNet Sektörel İş Birliğini Genişletiyor
Volkswagen Crafter’lar Yıldırımlar Lojistik Filosunda
Ağır Vasıta Sektörü Hurda Teşviki ve Finansman Çağrısı Yaptı