Iveco Stralis Hi Way Teknotaş Filosuna Güç Katacak

Iveco yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv Teknotaş’a 2 adet, yeni Stralis Hi Way 6x4 çekici teslim etti.

Iveco yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv Teknotaş’a 2 adet, yeni Stralis Hi Way 6x4 çekici teslim etti.


Mersin’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Teknotaş firması yeni alımlarında tercihini 2013 yılının kamyonu seçilen Iveco Hi-Way’den yana kullandı ve araç parkını 2 adet 500 beygir gücünde, intarderli, buzdolaplı, klimalı yeni mega kabinli 2 adet Hi-Way 6X4(Çiftçeker) yeni çekici ile güçlendirdi.

Araçların teslimatı için gerçekleştirilen törene; Teknotaş firma yetkilisi Metin Çoşkun ve Tarkan Tunç, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç, Ağır Vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın katıldı. 

Teslimat töreninde konuşan Teknotaş firma yöneticisi Metin Çoşkun; “Alım kararımızda yeni kabinli Iveco çekicilerin muhteşem konfora ve görüntüye sahip olmaları, donanımları, kaliteleri ve yakıtı etkili oldu. Uluslararası nakliye işinde Iveco son noktayı koymuştur” dedi.

Törenin ardından Kenan Kılıç tarafından Teknotaş firması yetkililerine günün hatırası olarak bir plaket verildi.

Talay Logistics Golf Cup İş ve Spor Dünyasını Bir Araya Getirdi
Tırsan, Akran Lojistik’e 20 Yeni Araç Teslim Etti
DTS Lojistik Filosunu 10 Yeni Tırsan ile Güçlendirdi
Ekol 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’nu Kamuoyuyla Paylaştı
Özmer Lojistik Filosunu 30 Adet Volvo FH500 ile Güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk Servis Ağına İki Yeni Tesis Ekledi