Iveco Yedek Parça Dağıtımında Ceva İle Yola Devam Ediyor

Birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan Ceva Lojistik, Iveco ile 2007 yılında yapılan kontratını yenileyerek 3 yıl daha uzattı.

Birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan Ceva Lojistik, Iveco ile 2007 yılında yapılan kontratını yenileyerek 3 yıl daha uzattı. Yenilenen kontrat kapsamında Ceva, Iveco’nun ülke genelinde satış sonrası yedek parça dağıtımını sağlayacak, depolama ve dağıtım hizmeti vermeye devam edecek.


Ceva, Şekerpınar’da bulunan deposundan en küçük komponentlerden komple motor bloğuna kadar yıllık 2 milyon 30 bin satır siparişi Iveco yetkili servislerine ve dolayısıyla Iveco müşterilerine ulaştırıyor, 27 bin SKU ürünü yönetiyor.

Ceva Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Fuat Adoran, “Ceva Lojistik olarak 170 ülkede, 1000’i aşkın lokasyonda faaliyet gösteriyoruz. Geniş hizmet ağımız ve uzun yıllara dayanan birikimimizin verdiği güçle, Ceva farkını iş ortaklarımıza sunuyoruz. Ticari araç sektörünün liderlerinden Iveco ile 2007 yılından beri Türkiye’de çalışıyoruz. 6 yılı tamamlayan çözüm ortaklığımızı 9 yıla taşıyacak olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Iveco Genel Müdürü Maurizio Manera ise yaptığı açıklamada, “Ceva ile işbirliğimiz müşteri memnuniyetini daha da üst seviyelere taşıyabilmemiz açısından çok önemli. Ceva’nın da desteği ile yedek parçadaki rekabetçi konumumuzu koruyacağız” dedi.

Ford F-150 Ailesi Yeni STX Modeliyle Genişliyor
Mercedes-Benz’den Türkiye’de İlk eActros 600 Teslimatı
Eyüp Lojistik’ten Yeni Bölgesel Lojistik Hat
Türkiye ile Romanya Arasında Araç Lojistiği Raylara Taşındı
ZF ve BMW Sürüş Teknolojileri İçin İş Birliğine Gitti
UTİKAD Heyeti 40’ıncı Yılında Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Krone Grubu Zorlu Koşullara Rağmen Büyümesini Sürdürdü
Ford Trucks Mars Logistics’e 158 F-MAX Teslim Etti
Hava Kargoda Küresel Talep 2025’te %3,4 Büyüme Gösterdi