Kässbohrer’den DHZ POLE’ye Low-Bed Teslimatı

Tırsan, Slovakya’nın Trvana bölgesinde faaliyet gösteren gönüllü itfaiyeciler DHZ POLE’e Kässbohrer K.SLA 5 uzayabilir low-bed teslimatı gerçekleştirdi.

Tırsan’ın Avusturya ‘da hizmet veren distribütörü Hochstaffl GmbH tarafından satışı gerçekleştirilen araçları DHZ POLE, Bratislava Uluslararası Savunma Fuar’ında yapılan teslimat töreninde teslim aldı. Teslimat töreni Hochstaffl GmbH satış ekibinden Robert Rezek, Marian Žáčik ve DHZ POLE Komutanı Jozef Hambálek’in katılımı ile gerçekleşti.

Törende, DHZ POLE Komutanı Jozef Hambálek, “Kässbohrer K.SLA 5 araçlarını sahip olduğu 6 metreye kadar uzayabilen özel tasarımlı şasisi sayesinde faklı boyuttaki ağır yüklerimizi güvenli ve kolayca taşıyabileceğimiz için tercih ettik” dedi.


28 Mayıs 2014

Yerli Üretim Peugeot Expert Traveller Yollara Çıkıyor
İzmir İtfaiyesi Hızlı Müdahalede Tam Otomatiği Tercih Ediyor
Sürat Lojistik Avrupa Yapılanmasına Hazırlanıyor
İlk Ders Zili Çaldı: Kadın TIR Sürücüleri Yola Çıkıyor