Kontur Turizm Filosunu Mercedes-Benz Travego İle Güçlendirdi

Kontur Turizm, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Ankara’dan aldığı 5 adet Travego 15 SHD ile filosundaki Mercedes-Benz otobüs sayısını 36 adede çıkarttı.

Kontur Turizm, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Ankara’dan aldığı 5 adet Travego 15 SHD ile filosundaki Mercedes-Benz otobüs sayısını 36 adede çıkarttı. 


Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Kontur Turizm Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan, Koluman Ankara Otobüs Satış Müdürü Hakan Öztekin, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner ver Otobüs Bayi Danışmanı Uygar Arıman katıldı.

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle üst düzeyde güvenlik sunuyor.


10 Temmuz 2014

Tırsan’ın Ar-Ge Çalışmaları Patentlerle Öne Çıkıyor
Hareketin Tozu Lojistik Notları (1994–1998)
Yeni Isuzu D-Max ile Güç ve Teknoloji Bir Arada
Mercedes-Benz Türk’ten Kamyon Grubunda 2026 Hamlesi
Sürat Lojistik Operasyonlarını Dijitalleştiriyor
Tırsan’dan Kochex’e 12 Araçlık Teslimat
Tofaş’tan Küresel Pazarlarda Yeni İhracat Adımı
Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç