Krone Tire Fabrikasında Yönetim Değişikliği

Rıza Akgün görevini Kartal Erköy ve Semih Pala'ya devrediyor.

Krone Türkiye fabrikasında uzun süre boyunca CEO görevini üstlenen Rıza Akgün, 31 Temmuz 2022 itibariyle Krone Ticari Araçlar Grubu'ndan ayrılacak olup, Tire'deki Krone üretim tesisinin yönetimini Mayıs 2022'den itibaren kademeli olarak Üretim Genel Müdürü Kartal Erköy ve Finans/Satış Genel Müdürü Semih Pala'ya devrediyor. 

Krone, 2012 yılı sonundan bu yana Tire fabrikasında, Türkiye ve etrafında bulunan pazarlar için treyler üretmektedir. Uluslararası üretim ağını tamamlayan bu lokasyon ile Krone, jeostratejik yaklaşımını ortaya koymaktadır. Ayrıca Akdeniz ülkeleri ve Avrupa dışındaki diğer pazarlar için de treylerler Tire’de üretiliyor. Yıllık 10.000 adet üretim kapasitesi bulunan Krone Tire tesisinde, şu anda yaklaşık 400 kişi çalışmaktadır.

Krone Commercial Vehicle SE CTO'su Alfons B. Veer, "Rıza Akgün'e uzun süreli, başarılı iş birliği için içtenlikle teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde kendisine başarılar diliyor ve en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Rıza Akgün ve Türkiye'deki ekibine Tire tesisimizin son yıllardaki fevkalade olumlu gelişimi için teşekkür borçluyuz. Rıza Akgün, Krone'nin Türkiye'deki ilk satış ortaklıklarının kurulmasına yardımcı olmakla kalmadığı gibi, aynı zamanda Tire'deki Krone fabrikasının mevcut çok yönlü üretimine başarılı bir şekilde ulaşmasında belirleyici oldu." dedi.

Hava Kargoda Kasım Ayında Güçlü Performans
Tırsan’dan Ares Lojistik’e 185 Adetlik Teslimat
UTİKAD 2025’i Değerlendirdi, 2026 Beklentilerini Açıkladı
Bilen: “Gündemimiz Seçimler Değil, Sektörün Geleceğidir”
Brisa’da CEO Görev Değişimi
Mutlular Transport Filosunu Tırsan ile Büyüttü
Tırsan’dan ABC Lojistik’e 250 Adetlik Araç Teslimatı
Arkas Lojistik Mısır’da Operasyon Merkezi Kurdu
Mercedes-Benz Türk’ten Eğitmen Kaptanlara Özel Buluşma