Kul Trans Volvo Trucks Dedi

Kul Trans Uluslararası Nakliyat, FH serisinden 2 adet Volvo Trucks satın aldı. Firma bu alımlarla birlikte filosundaki toplam araç ve Volvo Trucks sayısını 18'e yükselti.

Teslimat törenine Volvo Trucks adına Bölge Satış Danışmanı Umut Şahin, Kultrans Uluslararası Nakliyat adına Veysi Kul katıldı.

Mersin merkezli Kul Trans'ın 2009 yılında uluslararası taşımacılık faaliyetlerine başladığını ve istikrarlı bir büyüme yaşadığını belirten Veysi Kul, “Düşük yakıt tüketimi, güvenliği, konforu ve düşük işletme maliyetlerini hesap ederek Volvo Turkcs'ı tercih ettik. Her sene araç filomuzu arttırma hedefinde olup, yatırımlarımıza Volvo Trucks ile devam etmek istiyoruz“ dedi.

Volvo Trucks adına söz alan Umut Şahin ise, “Kul Trans Uluslararası Nakliyat Mersin'den Kıta Avrupası ve İngiltere'ye sunduğu taşımacılık hizmetlerinde en başından bu yana Volvo Trucks'ı tercih ediyor. Özellike uzun mesafede şoför konforu ve düşük yakıt tüketiminin öne çıktığı nakliye sektöründe Volvo Trucks olarak ilk gün olduğu gibi bugünden sonra da Kul Trans Uluslararası Nakliyat'a en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Scania Eğitim Laboratuvarı Konya'da Açıldı
Renault Trucks Yeni Modelleri İle Türkiye Turuna Çıkıyor
Iveco Group’un Yeni CEO’su Olof Persson Oldu
TruKKer Avrupa'da Hizmet Ağını Genişletmeyi Hedefliyor
Otokar, Atlas Kamyon Ailesine İki Yeni Model Ekledi