logitrans Fuarı Perilog İle Soğuk Zincire Eğiliyor

Geçtiğimiz günlerde sık sık gündeme gelen gıda zehirlenmeleri, soğuk zincir uygulamalarının önemini gözler önüne seriyor.

Türkiye’nin dış ticaretinde olduğu kadar pazardan manava, marketten sokak satıcısına kadar yurtiçinde de önemli bir faaliyet alanı olarak ortaya çıkan çabuk bozulabilir ürünlerin lojistiği, Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda özel olarak ele alınıyor.

logitrans kapsamında bu özel alana yönelik konferanslar dizisi olan Perilog isimli bir etkinlik planladık’ diyen Eko Fuarcılık Fuarlar Müdürü Altınay Bekar, ‘Özellikle Avrasya bölgesine özgü lojistik çözümlere odaklanan Perilog, çabuk bozulabilir ürünlerin taşınması ve depolanması ile soğuk zincir lojistiğini kapsıyor’ dedi. Altınay Bekar şunları söyledi:

“Türkiye her yıl milyonlarda ton taze sebze meyve ihraç ediyor. Ülke içinde de çok büyük bir sebze meyve hareketi var. Ülkemizde, çok büyük ölçekli bir gıda ve gıda ürünleri taşıması ve depolanması söz konusu. Durum böyle olunca, sık sık karşılaştığımız üzücü sonuçları olan durumlar ortaya çıkıyor. Tüm bu aksiliklerin önüne doğru bir lojistik ile geçebiliriz. İşte Perilog, bu alandaki doğruların ele alındığı bir etkinliktir.”

TREDER’in Yeni Başkanı Seyit Arslan Oldu
Sultantur 100 Tırsan Treyler ile Filosunu Güçlendirdi
Koçaslanlar Motorlu Araçlar’dan 23 Nisan’a Özel Anlamlı Video
Mercedes-Benz Türk 23 Nisan’da Çocuklarla Hatay’da Buluştu