Meytaş DAF ve Tırsan’ı Tercih Etti

Meytaş Taşımacılık 5 adet DAF XF 105.460 Optimizer ve 7 adet Tırsan Yeni Nesil Perdeli Maxima+ ile araç parkını güçlendirdi.

Meytaş Taşımacılık 5 adet DAF XF 105.460 Optimizer ve 7 adet Tırsan Yeni Nesil Perdeli Maxima+ ile araç parkını güçlendirdi.  


Tırsan Treyler Teslimat Sorumlusu Mustafa Kurtuluş, Meytaş Taşımacılık’a 5 adet DAF XF 105.460 Optimizer ve 7 adet Tırsan Yeni Nesil Perdeli Maxima’yı Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle teslim etti.

1998 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan ve yurtiçi-yurtdışı muhtelif yük taşımacılığı faaliyetinde bulunan Meytaş Taşımacılık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yumurtacı, gerçekleşen teslimat töreninde DAF ve Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şu şekilde açıkladı: “DAF araçlarının sağlamlık ve performansı, DAF-Tırsan’ın servis hizmet kalitesi tercih sebeplerimizdir. Şuanda filomuzda 21 adet DAF çekici ve 15 adet Tırsan treyler bulunmaktadır. Önümüzdeki dönemlerde de DAF-TIRSAN Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum.”

13 Aralık 2013

Yerli Üretim Peugeot Expert Traveller Yollara Çıkıyor
İzmir İtfaiyesi Hızlı Müdahalede Tam Otomatiği Tercih Ediyor
Sürat Lojistik Avrupa Yapılanmasına Hazırlanıyor
İlk Ders Zili Çaldı: Kadın TIR Sürücüleri Yola Çıkıyor