Michelin’in Lastik Adamı Bibendum, ‘Marka İkonları Yürüyüşü’nde Sevenleriyle Buluştu

Türkiye’nin en büyük marka ve pazarlama etkinlikleri arasında yer alan Brand Week İstanbul kapsamında düzenlenen ‘Mediacat Marka İkonları Yürüyüşü’ gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük marka ve pazarlama etkinlikleri arasında yer alan Brand Week İstanbul kapsamında düzenlenen ‘Mediacat Marka İkonları Yürüyüşü’ gerçekleşti.


Dünyanın en sevilen marka ikonları arasında yer alan Michelin’in Lastik Adamı Bibendum’un da katıldığı etkinlik İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Sevimli görünümüyle tüketicilerin beğenisini toplayan Lastik Adam, yürüyüşte tüketicilerin en çok ilgi gösterdiği marka ikonları arasında yer aldı.

Michelin’in gülümseyen yüzü: Bibendum

Tüm zamanların en iyi marka ikonları arasında gösterilen Michelin’in Lastik Adamı, tüketicilerin de en sevdiği ikonlar arasında yer alıyor. Güler yüzü ve sempatik tavırları ile tüketiciye kurulan bağda önemli rol oynayan Bibendum, genç, dinamik, sağlam ve kararlı yapısıyla da Michelin’in dünya çapındaki elçiliğini üstleniyor. 1889 yılında poster sanatçısı O’Galop tarafından tasarlandığından beri Michelin lastiklerinin ikonu olan Lastik Adam, sevimli, hareketli, heyecanlı ve tüketiciye yakın algısı sayesinde Michelin’in tüketiciye gülümseyen yüzü olmayı başarıyor.


15 Kasım 2013

Citroen Berlingo’da Yerli Üretim Dönemi Başlıyor
Mercedes-Benz Türk Bayi Ağında Yeni Adım
Tuvas Global Lojistik’ten 10 Scania Super Yatırımı
Eyüp Lojistik’ten Orta Doğu Hattına Hızlı Taşıma Modeli
Arkas Line ve Akdeniz Koruma Vakfı’ndan Çevre İş Birliği
Alışan Lojistik’te Kadın Sürücü Dönemi Güçleniyor
Parker’dan Hidrolik Akışkanlar İçin Yeni Filtrasyon Çözümü
Oregon Teknoloji Almanya Operasyonlarını Büyütüyor